Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe'de Bruno Alves sağlık kontrolünden geçti

Süper Lig'in iddialı ekibi ve transferin hızlı takımı Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları Düzce Topuk Yaylası'nda sürdürülürken, sarı lacivertli oyuncuların sağlık kontrolleri de devam ediyor. Portekizli yıldız Bruno Alves sağlık...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2015 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2015 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe'de Bruno Alves sağlık kontrolünden geçti
Süper Lig'in iddialı ekibi ve transferin hızlı takımı Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları Düzce Topuk Yaylası'nda sürdürülürken, sarı lacivertli oyuncuların sağlık kontrolleri de devam ediyor. Portekizli yıldız Bruno Alves sağlık kontrolünden geçti.

Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı'nda, yeni sezon öncesi rutin sağlık kontrolleri devam ediyor. Bugün de; ülkesinin milli takımında yer aldığı için kampa geç katılacak Portekizli oyuncu Bruno Alves sağlık kontrolünden geçti.

Göztepe Medical Park Hastanesi’nde sabah saatlerinde gerçekleştirilen sağlık kontrolünde öncelikle kan değerlerine bakılan Bruno Alves, ardından solunum ve efor testlerinden geçti. Daha sonra da göz, kulak burun, boğaz ve genel cerrahi muayenelerinden geçen Alves, sağlık kontrolleri bu şekilde tamamlandı.

Sarı lacivertli ekibin Portekizli oyuncusu bugün takımın Düzce'de bulunan Topuk Yaylası'ndaki kampına katılarak çalışmalara başlayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.