Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe’de 109. Yıl Coşkusu

Fenerbahçe, kuruluşunun 109. ve Mustafa Kemal Atatürk’ün kulübü ziyaretinin 98. yıldönümlerini, Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küküçandonyadis Tesisleri’nde düzenlenen bir törenle kutladı.Dereağzı Lefter Küküçandonyadis Tesislerin’deki...

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2016 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2016 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe, kuruluşunun 109. ve Mustafa Kemal Atatürk’ün kulübü ziyaretinin 98. yıldönümlerini, Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küküçandonyadis Tesisleri’nde düzenlenen bir törenle kutladı.
Dereağzı Lefter Küküçandonyadis Tesislerin’deki Sporcu Anıtı önünde gerçekleşen törene Fenerbahçe Asbaşkanlarından M. Tahir Sarıoğlu, Yönetim Kurulu Danışmanı Vedat Olcay, Genel Koordinatör Tamer Yelkovan, Amatör Şubeler Koordinatörü Fikret Çetinkaya, Yüksek Divan Kurulu ve Kongre Üyeleri, Şube Kaptanları, eski sporcular, altyapı antrenör ve sporcuları, Fenerbahçe Koleji öğrencileri ile kulüp çalışanları katıldı.
FENERBAHÇE’DEN MİLİ MÜCADELEYE DESTEK
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Yüksek Divan Kurulu (YDK) Genel Sekreteri Suavi Eman, Fenerbahçe kültürüyle yetiştiklerini söyleyerek, “Atatürk’e karşı görevlerimizi artık yerine getiremediğimize inanıyorum. Hepimiz tek yürek olup el ele verirsek bugünlerden aydınlıklara çıkabiliriz” dedi.
Fenerbahçe’de Tarih, Müze ve Arşiv Kurulu Başkanlığı yapan Sertaç Kayserilioğlu, İstanbul’un işgal yıllarındaki durumunu, işgal güçleri tarafından Fenerbahçe Spor Kulübü’nün kapatılmak istendiğini ve Fenerbahçe’nin Mili Mücadeleye verdiği desteği anlatan bir konuşma yaptı.
Fenerbahça Koleji öğrencileri ve altyapı sporcularının okuduğu şiirlerin ardından tören, tüm katılımcıların hep bir ağızdan söylediği 10. Yıl Marşı ile noktalandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.