Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe, yarın oynayacağı Süper Lig maçı için Bursa'ya geldi

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında yarın saat 19.00'da Bursaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, Bursa'ya geldi. Sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde antrenman yapan sarı - lacıvertliler, öğleden sonra karayolu ile Bursa’ya hareket...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 17:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe, yarın oynayacağı Süper Lig maçı için Bursa'ya geldi
Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında yarın saat 19.00'da Bursaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, Bursa'ya geldi.

Sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde antrenman yapan sarı - lacıvertliler, öğleden sonra karayolu ile Bursa’ya hareket etmişti. Deniz Otobüsü ile Yalova’ya gelen kafile, geniş güvenlik önlemleri eşliğinde Bursa’ya getirildi.

Sarı - lacivertli futbolcular, konaklayacakları otel önünde Fenerbahçeli taraftarlarca tezahüratlar eşliğinde karşılandı. Taraftarların sevgi gösterileri işliğinde takım otobüsünden inen sarı - lacivertli futbolcular maç saatine kadar kampa girdi. Bu arada bazı taraftarlar Başkan Aziz Yıldırım aleyhine istifa solganları attı.

MEİRELES VE GÖKHAN GÖNÜL YOK

Fenerbahçe kafilesinde sakatlığı bulunan Gökhan Gönül’ün yanı sıra yabancı kontenjanı nedeniyle Meireles, Holmen, Kadlec ve Yobo yer almadı. Sarı - lacivertli ekibin 18 kişilik Bursaspor maçı kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Volkan Demirel, Mert Günok, Mehmet Topuz, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Bruno Alves, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Mehmet Topal, Salih Uçan, Emre Belözoğlu, Alper Potuk, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Emanuel Emenike, Pierre Webo.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.