Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe ve Galatasaray’dan baş sağlığı mesajı

Fenerbahçe ve Galatasaray, bu sabah 84 yaşında vefat eden Turgay Şeren için baş sağlığı mesajı yayımladı.Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleri, bu sabah hayata gözlerini yuman Galatasaray’ın efsane futbolcularından Turgay Şeren için baş...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2016 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2016 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe ve Galatasaray, bu sabah 84 yaşında vefat eden Turgay Şeren için baş sağlığı mesajı yayımladı.
Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleri, bu sabah hayata gözlerini yuman Galatasaray’ın efsane futbolcularından Turgay Şeren için baş sağlığı mesajı yayımladı.
Galatasaray yayımladığı mesajda, “Galatasarayımızın ve Milli Takımımızın unutulmaz kalecisi ve kaptanı Turgay Şeren bu sabah saatlerinde 84 yaşında İstanbul’da vefat etmiştir. Futbolculuk kariyerinin tamamını Galatasaray’da geçiren Turgay Şeren 1951’de Berlin’de oynanan Almanya-Türkiye maçındaki kurtarışları nedeniyle "Berlin Panteri" lakabı almıştı. Galatasaray ve Türk Spor Ailesi’ne başsağlığı dileriz” ifadelerini kullandı.
Ezeli rekabet ebedi dostluk bağlamında Fenerbahçe kulübü resmi internet sitesinden, 84 yaşında hayata veda eden Galatasaray’ın eski kalecisi Turgay Şeren için yayımladığı mesajda, “Türk sporunun efsane isimlerinden, bir döneme damgasını vurmuş, tüm sporseverlerin sevgisini ve saygısını kazanmış “Berlin Panteri” lakaplı Sayın Turgay Şeren’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Unutulmaz kaleci Merhum Turgay Şeren’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, sevenlerine, Galatasaray Spor Kulübü’ne ve tüm spor camiasına başsağlığı dileriz” açıklamasını yayımladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.