Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe Ve Beşiktaş Taraftarını Bir Araya Getiren Proje

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ile Beşiktaş taraftarları Tokat’ta "Spora iyilik kat" projesi için bir araya geldi.Tokat’ta Genç Fenerbahçeliler ile GOP ÜNIBJK taraftar grupları "Spora iyilik kat" projesi kapsamında...

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2016 19:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2016 19:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Ve Beşiktaş Taraftarını Bir Araya Getiren Proje
Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ile Beşiktaş taraftarları Tokat’ta "Spora iyilik kat" projesi için bir araya geldi.
Tokat’ta Genç Fenerbahçeliler ile GOP ÜNIBJK taraftar grupları "Spora iyilik kat" projesi kapsamında kitap ve kıyafet topladı. Toplanan 10 koli kıyafet ve kitapları taraftarlar Türk Kızılayı Tokat Şubesi’ne teslim etti. Her iki takımın taraftarları ellerinde takımlarının atkılarını birbirlerine hediye ederek dostluk mesajları verdi. Tokat Genç Fenerbahçeliler grup sorumlusu Burak Çelik, şampiyonluk yarışı zorlu ve kıran kıran geçse de sporda iyilik olması için bir araya geldiklerini ifade ederek, “Biz sporda hiç bir zaman kötülüğü istemedik, hep iyilikle yola devam edilmesini istedik. Bu anlamda tüm sosyal projelerde her zaman her yerde bir olmaya devam edeceğiz. Bize destek veren Tokat halkına da teşekkür ediyoruz. Beraber sosyal projelerinde yer almaya devam etmeyi istiyoruz” dedi.
GOP ÜNIBJK taraftar grup sorumlusu Yılmaz Sayar ise şampiyonluk yarışında son dört haftaya girildiğini böyle bir yarışın içerisinde dostluk mesajı vermek istediklerini ifade ederek, “Gerçekten önemli bir rekabet var. Böyle bir yarış içerisindeyken iki takımın taraftarları bir araya gelerek böyle bir projeye katılması gerçekten gurur verici spor adına. Sadece Tokat’ta değil Türkiye’de bu projenin ilk olduğunu biliyorum. Birlikte bu tür sosyal sorumluluk projelerinde yer almak istiyoruz” diye konuştu.
Kızılay Tokat Şubesi Genel Hizmet Yöneticisi Ahmet Demirağ, her iki takımın taraftarlarına teşekkür ederek, “Her iki takımın taraftarını Fair-play içerisinde görmek bizleri mutlu etti. Bu sporda olması gereken örnek bir çalışma olmuş” şeklinde açıklamalarda bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.