Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe Taraftarı Turdan Emin

Fenerbahçe ile Braga arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçı için Portekiz’e giden sarı-lacivertli taraftarlar, Braga karşısında çeyrek finaline uzanacaklarını söyledi.UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçı...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 21:01
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 21:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe ile Braga arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçı için Portekiz’e giden sarı-lacivertli taraftarlar, Braga karşısında çeyrek finaline uzanacaklarını söyledi.
UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçı öncesi Fenerbahçe taraftarları Braga kentinin merkezinde eğlenerek maçın saatini beklediler.
Türkiye’nin yanı sıra Almanya ve çevre ülkelerden Portekiz’in Braga kentine gelen Fenerbahçeli taraftarlar karşılaşmadan önce Republica meydanında toplandı. Tezahüratlar ve sloganlarla meydanı inleten Fenerbahçe taraftarı, meydanı bayraklarla sarı-lacivertli renklere bürüdü.
Almanya’nın Essen kentinden maçı izlemeye gelen bir taraftar maçın zor geçeceğini belirterek, "Beraberlikle sonuçlanacağını ve rakibin bugün ilk yarıda gol yememek için defansif bir anlayışla oynayacağını düşünüyorum ancak ikinci yarıda golcülerimiz bu işi bitirecek" yorumunda bulundu.
Dortmund Fenerbahçeliler Derneği üyesi bir taraftar ise "Yüzde 80 berabere biteceğini tahmin ediyorum. Fenerbahçe’nin deplasmanda da gol atacağına çok eminim" ifadesinde bulundu.
Karşılaşma öncesi Republica meydanında eğlenen sarı-lacivertli taraftarlar, maç saatine kısa bir süre kala hep birlikte Fenerbahçe marşları söyleyerek karşılaşmanın oynanacağı stada gittiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.