Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe, Sparta Prag ile 0-0 berabere kaldı.

Fenerbahçe, hazırlık maçında AC Sparta Prag ile 0-0 berabere kaldı.Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Çek Cumhuriyeti’nin AC Sparta Prag takımıyla Generali Arena’da karşı karşıya geldi. Mücadele golsüz eşitlikle tamamlandı.Teknik...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 00:31
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 00:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe, hazırlık maçında AC Sparta Prag ile 0-0 berabere kaldı.
Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Çek Cumhuriyeti’nin AC Sparta Prag takımıyla Generali Arena’da karşı karşıya geldi. Mücadele golsüz eşitlikle tamamlandı.
Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki sarı-lacivertliler mücadeleye; Ertuğrul Taşkıran, Caner Koca, Simon Kjaer, Roman Petrovich Neustadter, Gregory van der Wiel, Josef de Souza, Hasan Ali Kaldırım, Ozan Tufan, Salih Uçan, Aatif Chahechouhe, Fernandao ilk on biriyle başladı.
İki takımın da kontrollü başladığı mücadelede ilk tehlikeli atak 11. dakikada Fenerbahçeden geldi. Ozan Tufan’ın rakip yarı sahaya kadar taşıdığı topu solundaki Hasan Ali’ye vermesi sonrası Hasan Ali’nin ortasına ceza alanı içindeki Fernandao kafa vuruşunu yapmak istedi ancak savunma araya girdi. Fenerbahçe’nin üstünlüğü ile devam eden devrenin sonlarına doğru Sparta Prag baskısnı arttırsa devrede gol sesi çıkmadı.
İkinci devrede Fenerbahçe gole yaklaşsa da bulduğu fırsatları değerlendiremedi. Takımlar bu devrede de birbirine yenişemedi ve mücadele golsüz sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.