Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe Seride 2-1 Öne Geçti

Fenerbahçe, Spor Toto Basketbol Ligi Play-off final serisi 3. maçında kendi evinde Anadolu Efes’i 84-72 yenerek seride 2-1 öne geçti.Mücadelenin ardından Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, üçüncü çeyreğin bir kaç dakikası hariç...

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 22:28
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 22:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe, Spor Toto Basketbol Ligi Play-off final serisi 3. maçında kendi evinde Anadolu Efes’i 84-72 yenerek seride 2-1 öne geçti.
Mücadelenin ardından Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, üçüncü çeyreğin bir kaç dakikası hariç çok iyi oynadıklarını ve oyuncularını tebrik ettiğini belirterek, "Hem hücumda hem de savunmada akıllıca hareket ettik. Abdi İpekçi’de de söylediğim gibi şu an iyi bir durumdayız ve perşembe günü için hazırlanmamız gerekiyor. Taraftara destekleri için teşekkür ediyoruz" dedi.
Fenerbahçe sporcusu Melih Mahmutoğlu ise, buraya avantajlı bir şekilde geldiklerini ve bugün savaşarak kazandıklarını söyledi.
ANADOLU EFES CEPHESİ
Anadolu Efes Başanternörü Ahmet Çakı, maça gelirken atmosferin, seyircinin ve hakemlerin böyle olacağını bildiklerini belirterek, "Fenerbahçe’nin serinin ilk maçında 37 faul atışı yaptı. İlk yarıda Fenerbahçe 20 faul atışı kullandı ve bana göre bunların 10 atışı doğru değildi. İlk yarıda maçın aynı standartta yönetilmediğini düşünüyorum ama bu beklediğim bir şeydi. İkinci yarıda daha iyi savunma yaptık. Son periyotta iki hücumu kötü yönetmemiz ve Fenerbahçe’nin yakaladığı 11-0’lık seri maçı kaybetmemize neden oldu. İlk yarıdaki faul atışları direnç kırıcı oldu. Yinede geri dönüşümüz önemliydi. Serinin ilk iki maçında güzel ortam vardı. İlk maç Fenerbahçe 37 faul attı ama biz tepki vermedik çünkü doğruydu ama biz bugün burada aynı şeyi bulamadık. Umarım bu dördüncü maçta daha dengeli olur" dedi.
Anadolu Efes sporcusu Furkan Korkmaz ise maçta bir kaç kırılma anı olduğunu ve bu anlarda acemice hatalar yaptıklarını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.