Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe Şampiyonluk İçin Parkeye Çıkıyor

Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off final serisinde Anadolu Efes karşısında 3-1 önde olan Fenerbahçe, yarın saat 18.00’de Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmadan galip ayrılması durumunda şampiyon olacak.Spor Toto Basketbol Ligi...

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 10:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off final serisinde Anadolu Efes karşısında 3-1 önde olan Fenerbahçe, yarın saat 18.00’de Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmadan galip ayrılması durumunda şampiyon olacak.
Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off final serisi 5. maçında Anadolu Efes, yarın saat 18.00’de Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Fenerbahçe ile karşılaşacak.
FENER YENERSE ŞAMPİYON
Play-off final serisinde ilk maçta Anadolu Efes’i deplasmanda mağlup ederek saha avantajını kazanan Fenerbahçe, Ülker Sports Arena’da oynanan 2 karşılaşmayı da kazandı. 4 galibiyete ulaşan ekibin şampiyon olacağı seride 3-1 önde olan sarı-lacivertliler, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak mücadeleden galip ayrılması durumunda şampiyonluk kupasını müzesine götürecek.
BU SEZONKİ MAÇLARDA FENER 6-2 ÖNDE
İki ekip bu sezon ligde ve THY Euroleague’de 2 kez, play-off finalinde 4 kez olmak üzere toplam 7 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlardan Fenerbahçe rakibini 6 kez mağlup ederken, Anadolu Efes ise 2 kez parkeden galip ayrıldı.
Anadolu Efes 84.1 sayı, 34. ribaund, 17.7 asist ortalamaları ile mücadele ederken, Fenerbahçe ise 83.9 sayı, 33.9 ribaund ve 17.7 asist ortalamalarıyla oynuyor. Play-off final serisinde lacivert-beyazlılarda Dario Saric ve Thomas Heurtel sayı yükünü çekerken, sarı-lacivertlilerde ise Ekpe Udoh ile Ali Muhammed takımını sırtlıyor.
Anadolu Efes ile Fenerbahçe arasında oynanacak mücadeleyi Recep Ankaralı, Zafer Yılmaz ve Yener Yılmaz üçlüsü yönetecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.