Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde bir galibiyete daha imza attı

Fenerbahçe Masa Tenisi Bayan A Takımı, Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi’ndeki üçüncü maçında Fransa temsilci Metz ile karşılaştı. Rakibini 3-2 mağlup eden sarı - lacivertli ekip Şampiyonlar Ligi’ndeki ikinci galibiyetine imza attı. Fenerbahçe...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 17:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Masa Tenisi Bayan A Takımı, Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi’ndeki üçüncü maçında Fransa temsilci Metz ile karşılaştı. Rakibini 3-2 mağlup eden sarı - lacivertli ekip Şampiyonlar Ligi’ndeki ikinci galibiyetine imza attı.

Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena'da oynanan maçı; yönetim kurulu üyelerinden H. Ersan Topbaş, Turhan Şahin ve Serdar Erkan’ın yanı sıra şube kaptanları da izledi.

Maçta ilk seti Melek Hu kaybederken, ikinci seti I Ching Cheng, üçüncü seti ise Elizabeta Samara önde tamamladı ve setlerde Fenerbahçe 2-1 öne geçti. Dördünce sette Melek Hu, rakibine kaybedince maçta durum 2-2’ye geldi. Son sette sahneye tekrar I Ching Cheng çıktı. Rakibini bir kez daha mağlup eden oyuncu, takımına da maçı 3-2 kazandırdı. Bu galibiyetle Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’ndeki ikinci galibiyetine imza attı.

Fenerbahçe, A Grubu'ndaki ilk maçında Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena’da Avusturya temsilcisi SVS Ströck’i rakibini 3-0 mağlup etmiş, ikinci maçında ise Almanya temsilcisi TTC Berlin Eastside’ye 3-2 mağlup olmuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.