Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe, Osmanlıspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Osmanlıspor’u ağırlayacak olan Fenerbahçe, bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.Can Bartu Tesisleri’nde, Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde ısınma hareketleriyle başlayan...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Osmanlıspor’u ağırlayacak olan Fenerbahçe, bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.
Can Bartu Tesisleri’nde, Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla sürdü. Ardından pas organizasyonlarıyla devam eden antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı. Kaleciler Volkan Demirel, Ertuğrul Taşkıran, Fabiano Ribeiro ve Erten Ersu, antrenmanın ilk bölümünde Kaleci Antrenörü Paolo Orlandoni eşliğinde çalışırken, ikinci bölümde ise çift kale maçta görev aldı.
A Milli Takım kadrosunda yer alan Gökhan Gönül, Caner Erkin, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Alper Potuk, Ozan Tufan ve Volkan Şen ile ülkelerinin milli takımlarında bulunan Michal Kadlec, Bruno Alves, Luis Nani ve Simon Kjaer antrenmanda yer almadı. Öte yandan U21 Milli takım kampına giden Uygar Mert Zeybek de antrenmana katılmadı.
Jose Fernandao takımla birlikte çalışırken, Diego Ribas ve Robin van Persie, özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Lazar Markovic ise kendisi için hazırlanan özel programı uyguladı.
Sarı-lacivertliler, Osmanlıspor maçının hazırlıklarını yarın sabah yapacağı antrenmanla sürdürecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.