Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe - Olimpik Marsilya Maçına Doğru

Fenerbahçe, Olimpik Marsilya ile oynayacağı dostluk maçı öncesi hazırlıklar tamamlanırken, taraftarlar stada alınmaya başlandı.Afyon Futbol Fast 2015 turnuvası kapsamında önceki gün kente gelen Fenerbahçe, Fransız temsilcisi Olimpik Marsilya...

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2015 19:51
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2015 21:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe, Olimpik Marsilya ile oynayacağı dostluk maçı öncesi hazırlıklar tamamlanırken, taraftarlar stada alınmaya başlandı.
Afyon Futbol Fast 2015 turnuvası kapsamında önceki gün kente gelen Fenerbahçe, Fransız temsilcisi Olimpik Marsilya ile saat 20.30’da karşı karşıya gelecek. Maç öncesi polis tarafından geniş güvenlik önlemleri alınırken, polisin yanı sıra yüzlerce özel güvenlik görevlisi de maç için hazır bulundu. Polis maç saatinden önce stat içi ve dışında özel eğitimli köpeklerle bomba araması yaptı. Sarı-lacivertli renklere gönül veren taraftarlar maçın başlamasından saatler önce stat girişlerin içeriye girmek için uzun kuyruklar oluşturdular. Rakip takım Olimpik Marsilya saat 19.15’te stada olurken, Fenerbahçe ise rakip takımdan 15 dakika sonra stada giriş yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.