Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe - Nadezhda Orenburg Maçının Ardından

Fenerbahçe-Nadezhda Orenburg Kadınlar Euroleague Final-Four ikinci karşılaşmasının ardından her iki takımın başantrenörleri ve oyuncuları açıklamalarda bulundu.Kadınlar Euroleague Final-Four’un ikinci maçında Fenerbahçe, Rus ekibi Nadezhda...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2016 23:00
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2016 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe-Nadezhda Orenburg Kadınlar Euroleague Final-Four ikinci karşılaşmasının ardından her iki takımın başantrenörleri ve oyuncuları açıklamalarda bulundu.
Kadınlar Euroleague Final-Four’un ikinci maçında Fenerbahçe, Rus ekibi Nadezhda Orenburg’a 74-68’lik skorla mağlup olarak final oynama şansını kaybetti. Sarı-lacivertliler üçüncülük maçında Çek ekibi ZVVZ USK Praha ile mücadele edecek. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Başantrenörü George Dikeoulakos, Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Kamile Nacickaite, Nadezhda Orenburg Başantrenörü Roberto Ingiguez ve Nadezhda Orenburg yıldız basketbolcusu Dewanna Bonner açıklamalarda bulundu.
DIKEOULAKOS: “ÜZERİMİZDEKİ STRESİ YÖNETMEMİZ LAZIMDI”
Nadezhda takımını tebrik eden George Dikeoulakos, “Üzerimizdeki stresi yönetmemiz lazımdı. Çünkü ev sahibi olarak bu organizasyonda yer alıyorduk. Fenerbahçe son yıllarda Final-four yapıyor ama bazı oyuncularımızın kariyerlerinde ilk Final-four’larıydı. Hücumda iyi pozisyonlar bulduk ancak boş atışları atamadık. Nadezhda takımı bizim top kayıplarımızdan 27 sayı buldu. Nadezhda takımında 5 oyuncu çift haneli sayı üretti. Bu da onları galibiyete taşıyan faktörler arasındaydı. Hayat bizim için devam ediyor. Pazar günü de taraftarımıza madalya armağan etmek istiyoruz. Bugün kazanmak isterdik ancak olmadı” şeklinde konuştu.
Kamile Nacickaite ise maça çok yavaş başladıklarını söyleyerek, “Geç toparlandık. Nadezhda çok iyi savaştı. Galibiyeti hakkeden taraf onlardı” dedi.
ROBERTO INGIGUEZ: “FENERBAHÇE İÇİN ÜZGÜNÜM”
Tarihlerinde ilk kez Final-four oynadıkları ve final oynamaya hak kazandıklarını vurgulayan Nadezhda Orenburg Başantrenörü Roberto Ingiguez, “Fenerbahçe için üzgünüm. Uzun yıllardır bu kupayı almak için çaba sarf ediyor. İki sezonda ben de çalıştım. Benimle de şampiyon olmaya çalışmışlardı. Biz ekibimizle çok iyiyiz. Bugün çok büyük bir enerji ortaya koyduk. Şimdi final maçına hazırlanacağız” ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe’yi mücadelesinden ötürü tebrik eden Dewanna Bonner ise, “Böyle bir taraftara karşı oynamak çok güzeldi. Biz deplasmanda çok maçlarda kazandık ama böyle bir kalabalığa karşı daha önce oynadık mı bilmiyorum. Bizim için inanılmaz bir karşılaşmaydı” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.