Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe, Kupada Büyük Avantaj Sağladı

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında deplasmanda Torku Konyaspor’u 3-0 mağlup ederek kupada büyük avantaj sağladı.Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, iyi...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 00:51
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 00:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında deplasmanda Torku Konyaspor’u 3-0 mağlup ederek kupada büyük avantaj sağladı.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, iyi bir takıma karşı mücadele ettiklerini söyleyerek, “Tutkulu taraftarların desteğiyle istediği sonuçları alabilen bir takımla karşılaştık. Zekice oynadık, rakibi bilerek iyi tanıyarak oynadık. Ligde oynadığımız maçta daha fazla rakip alanda oynamıştık, daha fazla topa sahip olmuştuk, ama rakibe kendi oyununu oynamasına izin vermiştik. Bugün bazı şeylerde değişiklik yaptık, daha fazla gol atabilirdik, bitirici vuruşları iyi yaptık. 2016 yılından beri yenilmeyen tek takıma karşı oynadık, iyi bir galibiyet aldık, yolun yarısındayız kendi sahamızda oynayacağımız maça ciddiyetle ele alarak kazanmak istiyoruz” dedi.
Caner Erkin ile ilgili soruya Pereira, “Ben burada maç konuşmak için bulunuyorum. Onun dışında tartışmaya girmek istemiyorum” diye konuştu.
Bugün sahada oyun sisteminde bir değişiklik yaptıklarını ifade eden Pereira, “Nani tam anlamıyla forvet oyuncusu değil. Oyun sisteminde bir değişiklik yaptık, oyunu daha hızlandırmayı topu kazandığımızda kontratağa daha hızlı çıkmayı hedeflemiştik. Nani tam anlamıyla forvet değil hiçbir zaman da olmadı” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.