Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe Kulübü, Fikret Kırcan için tören düzenledi

Fenerbahçe Kulübü, dün vefat eden efsanevi futbolcularından 'Küçük Fikret' lakaplı Fikret Kırcan için tören düzenledi.Sarı lacivertli kulübün Dereağzı Tesisleri'nde düzenlenen törene Fenerbahçe Kulübü yöneticileri, futbol alt yapı...

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2014 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2014 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Kulübü, Fikret Kırcan için tören düzenledi
Fenerbahçe Kulübü, dün vefat eden efsanevi futbolcularından 'Küçük Fikret' lakaplı Fikret Kırcan için tören düzenledi.

Sarı lacivertli kulübün Dereağzı Tesisleri'nde düzenlenen törene Fenerbahçe Kulübü yöneticileri, futbol alt yapı teknik heyet ve sporcuları ile ailesi katıldı. Törende Fenerbahçe Kulübü Eğitim ve Gayrimenkuller Sorumlusu Turan Şahin ve Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, konuşma yaptı.

Turan Şahin, merhum Fikret Kırcan'ın örnek bir sporcu ve yönetici olduğunu belirterek, "1919'da İstanbul'da doğan Fikret ağabeyimiz 15 yaşında A Takım formasını giymiş ve 22 sene bu şerefli ve şanlı formayı büyük bir gururla taşımıştır." ifadelerini kullandı.

Vefa Küçük de divan kurulu üyeleri adına geride kalanlara başsağlığı dileyerek, "Fenerbahçe'de sembol olmuş çok isim var. Bu çok isim içerisinde de öne çıkmış Fenerbahçe'nin tarihinde ve bizim gönlümüzde yerini almış değerli sporcularımız var. Bunlardan birisi de Fikret Kırcan'dır. 1936 ve 1954 yıllarında Fenerbahçe'ye büyük hizmetler vermiştir. Kendisi 22 sene aralıksız oynamıştır. Fenerbahçe ve Türkiye'nin o günkü şartlarında İkinci Dünya Savaşı'nın bütün sıkıntısında Fenerbahçe forması giymeye devam etmiştir. Paradan önce Fenerbahçe aşkıyla bu kulübe hizmet etmiştir. Ülkenin ve kulübün en zor şartlarında maddi sıkıntılar içerisinde bu kulübü omuzlayan insanların başında gelmektedir." şeklinde konuştu.

Tören okunan duaların ardından sona ererken merhum Fikret Kırcan'ın naaşı, Şakirin Camii’nde öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.