Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe Kayseri’ye geldi

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 14. hafta açılış maçında yarın Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maç öncesi Kayseri’ye geldi. Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ve futbolcuları bir gurup taraftar sevgi gösterileriyle...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2014 18:43
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2014 18:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Kayseri’ye geldi
Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 14. hafta açılış maçında yarın Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maç öncesi Kayseri’ye geldi. Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ve futbolcuları bir gurup taraftar sevgi gösterileriyle karşıladı. Kafile, yol güzergahındaki kavşak düzenleme inşaatı nedeniyle sıkışan trafik sebebiyle güçlükle otele ulaştı.

Süper Lig'in 14. hafta açılış maçında Kayseri Erciyesspor Fenerbahçe’yi konuk edecek. Yarın Kayseri Kadir Has Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak bu maç öncesi misafir takım Fenerbahçe kafilesi hava yoluyla Kayseri’ye geldi. Kafileyi, havaalanında bir gurup sarı lacivertli taraftar karşıladı. Grup, Başkan Aziz Yıldırım ve futbolcular lehine tezahürat yaptı.

Futbolculara minik taraftarlar çiçek takdim etti. Daha sonra Başkan Yıldırım ve sarı lacivertli futbolcular takım otobüsüyle kalacakları otele doğru hareket etti. Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüs, yol güzergahında kavşak düzenlemesi inşaatı nedeniyle sıkışan trafikte güçlükle ilerledi. Araç trafiği zaman zaman durdu. Futbolcu ve yöneticileri otel önünde de bir gurup taraftar sevgi gösterileriyle karşıladı.

Fenerbahçe’nin 20 kişilik kafilesinde, Volkan Demirel, Caner Erkin, Michal Kadlec, Mert Günok, Bruno Alves, Diego Ribas, Selçuk Şahin, Pierre Webo, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Alper Potuk, ve Bekir İrtegün, Hasan Ali Kaldırım, Egemen Korkmaz, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike ve Mehmet Topuz’un yer aldığı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.