Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe, İsviçre takımlarına karşı şansızlığını yenmek istiyor

Fenerbahçe’nin Avrupa’da İsviçre takımlarına karşı sadece bir kez galibiyeti bulunurken, 2 beraberlik, 1 de mağlubiyeti bulunuyor.Sarı-lacivertlilerin UEFA Avrupa Ligi Play-off Turu’ndaki rakibi İsviçre temsilcisi Grasshoppers oldu. Fenerbahçe,...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe’nin Avrupa’da İsviçre takımlarına karşı sadece bir kez galibiyeti bulunurken, 2 beraberlik, 1 de mağlubiyeti bulunuyor.
Sarı-lacivertlilerin UEFA Avrupa Ligi Play-off Turu’ndaki rakibi İsviçre temsilcisi Grasshoppers oldu. Fenerbahçe, daha önce İsviçre takımlarıyla Avrupa tarihinde sadece 4 kez karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler bu maçlardan sadece 1’inde sahadan galibiyet ile ayrılırken, 1 kez de sahadan mağlubiyet ile ayrıldı. Fenerbahçe 2 maçtan ise sahadan beraberlik ile ayıldı. Fenerbahçe bu karşılaşmalarda 6 gol atarken, kalesinde ise 5 gol gördü.
2009-2010 sezonunda UEFA Avrupa Ligi Play- Off maçında Sarı-lacivertliler İsviçre takımı Sion ile karşılaştı. Alman Teknik Direktör Christoph Daum yönetimindeki sarı-lacivertliler, Sion’u Andre Santos ve Colin Kazım golleri ile 2-0 yendi. Fenerbahçe, kendi evinde oynadığı maçta ise Sion ile 2-2 berabere kaldı. Sarı-lacivertlilerin gollerini Andre Santos kaydetti.
2010-2011 sezonunda ise UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Sarı-lacivertliler, İsviçre takımı Young Boys ile karşılaştı. Sarı-lacivertliler ilk maçta deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Aykut Kocaman yönetimindeki sarı-lacivertlilerin gollerini Emre Belözoğlu ve Miroslav Stoch kaydetti. Sarı-lacivertliler kendi evinde oynadığı maçta sahadan 1-0 mağlup ayrılarak Avrupa’ya veda etmişti.
Portekizli Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki sarı-lacivertliler, İsviçre temsilcisi Grasshoppers’ı yenerek hem Avrupa kupalarında devam etmek isterken, hem de İsviçre takımlarına karşı üstün gelmek istiyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.