Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe ilk hazırlık maçında 3-0 yenildi

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları için gittiği Düzce Topuk yaylasındaki kapmta yaptığı ilk maçından 3-0 yenik ayrıldı.Fenerbahçe 2016-2017 sezonu hazIrlıkları için Topuk yaylasındaki tesislerde düzenlenen kampın ikinci gününde İran’ın...

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2016 19:30
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2016 19:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe ilk hazırlık maçında 3-0 yenildi
Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları için gittiği Düzce Topuk yaylasındaki kapmta yaptığı ilk maçından 3-0 yenik ayrıldı.
Fenerbahçe 2016-2017 sezonu hazIrlıkları için Topuk yaylasındaki tesislerde düzenlenen kampın ikinci gününde İran’ın Gostaresh Folad Tabriz takımı ile hazırlık maçı yaptı. Ağırlıklı olarak gençlerden oluşan kadrosuyla sahaya çıkan Fenerbahçe, ilk hazırlık maçında 3-0 mağlup oldu.
Sarı-lacivertliler sahaya Ertuğrul, Savaş, Berkay, Hakan, Hasan Ali, Caner, Uygar, Salih, Yasir, Ramazan, Ahmethan 11’i ile çıktı. Genç ağırlıklı kadro karşısında fazla zorlanmayan rakip Tebriz takımı, 44’üncü dakikada kazandığı penaltıyı Sojaeian ile gole çevirerek ilk yarıyı 1-0 üstünlükle tamamladı. Vitor Pereira, maçın ikinci yarısına 7 numaralı formayı alan Alper Potuk değişikliği ile başladı. İlerleyen dakikalarda başka değişiklik yapmayan Fenerbahçe, rakibin ikinci yarıda oyuna giren oyuncusu Yosef’un attığı iki gol sonrasında sahadan 3-0 yenik ayrıldı.
Maçta sahada mücadele eden genç isimlerden Caner Koca, Uygar, Ramazan ve Hakan Çinemre istekli oyunları ile beğeni toplarken, yeni transferi Aatıf ve Fabiano ise mücadeleyi saha kenarından takip etti. Tabriz ile oynanan mücadeleyi kenardan izledi. Sarı-lacivertli takımın yıldız golcüsü Robin van Persie de ağrıları nedeniyle maç oynandığı esnada yan sahada bireysel çalışma yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.