Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe, günün ikinci antrenmanını sis altında yaptı

Fenerbahçe, günün ikinci antrenmanını sis altında ve alkışlar eşliğinde yaptıFenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı, Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde sürdürdüğü yeni sezon hazırlık kampının 6. gününde, akşam saatlerinde yaptığı...

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2015 00:46
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2015 00:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe, günün ikinci antrenmanını sis altında yaptı
Fenerbahçe, günün ikinci antrenmanını sis altında ve alkışlar eşliğinde yaptı

Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı, Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde sürdürdüğü yeni sezon hazırlık kampının 6. gününde, akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci antrenmanını sis altında ve taraftarlarının tezahüratları eşliğinde yaptı.

Teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman akşam saatlerinde başladı ve yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda koordinasyon çalışması sonrası oyuncular ayak tenisi maçı yaptı. Antrenman hücum-defans organizasyonlarıyla tamamlandı.

Sarı lacivertli takımın akşam antrenmanını çok sayıda taraftar da izledi. Futbolcular, antrenman sonrasında taraftarlarla bir araya gelerek imza dağıttı ve fotoğraf çektirdi.

Emmanuel Emenike, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Yasir Subaşı ve Jose Fernandao takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını 6 Temmuz Pazartesi günü Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri’nde yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. Sabah antrenmanı 10.30, akşam antrenmanı ise 17.30’da başlayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.