Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe, Grupta 10. Galibiyetini Aldı

Fenerbahçe, Turkish Airlines Euroleague Top 16 turu E Grubu 11. hafta maçında kendi evinde Darüşşafaka Doğuş’u 77-69 mağlup ederek gruptaki 10. galibiyetini aldı.Fenerbahçe Ülker Arena’da oynana karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Başantrenörü...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 22:25
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 22:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe, Turkish Airlines Euroleague Top 16 turu E Grubu 11. hafta maçında kendi evinde Darüşşafaka Doğuş’u 77-69 mağlup ederek gruptaki 10. galibiyetini aldı.
Fenerbahçe Ülker Arena’da oynana karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi’nde Darüşşafaka Doğuş’u 77-69 yendikleri maçta, ortaya koydukları mücadeleden dolayı oyuncularını tebrik etti. Bu sezon Darüşşafaka Doğuş’a karşı çok fazla maç oynadıklarını hatırlatan Obradovic, "İki takımda birbirini çok iyi biliyordu. Zorlu bir müsabaka oldu. Maçtan önce oyuncularıma hiçbir zaman sıralamaya ve durumumuza bakmamalarını söyledim. Ortaya koydukları mücadeleden dolayı onları tebrik ediyorum" dedi.
Grupta oynanacak diğer maçların sonucunu beklediklerini aktaran Obradovic, liderlik şanslarını son 3 karşılaşmaya taşıdıklarını söyledi.
DARÜŞŞAFAKA DOĞU CEPHESİ
Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti ise Fenerbahçe karşısında iyi mücadele ettiklerini, ancak maçın sonunu getiremediklerini ifade etti.
Son bölümde oyundan koptuklarını belirten Mahmuti, "Biz birkaç boş atışı kaçırdık. Onlar ise değerlendirdiler. Neticede kazanan taraf oldular. Yüzde 30 ile faul attık. Bu çok kabul edilebilir bir şey değil" dedi.
Aldıkları galibiyetten dolayı Fenerbahçe’yi de tebrik eden Mahmuti, "Kendilerine çeyrek finalde başarılar diliyorum. Umarım orada da başarılı olup, geçen seneki gibi Dörtlü Final’e kalırlar" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.