Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe - Galatasaray Odeabank Maçının Ardından

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Çeyrek Final maçında Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank’ı 58-56 mağlup etti.Karşılaşma sonrası Fenerbahçe Başantrenörü Jacek Winnicki basın toplantısına katılmazken, Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ekrem Memnun...

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2015 22:39
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2015 22:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Çeyrek Final maçında Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank’ı 58-56 mağlup etti.
Karşılaşma sonrası Fenerbahçe Başantrenörü Jacek Winnicki basın toplantısına katılmazken, Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ekrem Memnun ise dramatik bir mağlubiyet olduğunu ifade etti.
Memnun, basit hatalar yaptıklarını belirterek, "Martinez sakatlanınca oyun kurmakta zorlandık. İkinci yarı adapte olduk ve maçı istediğimiz yere getirdik. Karşımızda iyi oyunculardan kurulu bir takım vardı. Basit birkaç hatamızı cezalandırdılar. Kazanabileceğimiz bir maçtı. Bitmiş bir şey yok. Fenerbahçe çok iddialı bir takım olmasına rağmen onlarla oynayabileceğimizi biliyorduk. Bunu gösterdik. Bu maçtan gerekli dersleri çıkarıp cuma günü ya tamam ya devam diyeceğiz. Seriyi tekrar bu sahaya taşımak istiyoruz" dedi.
Maçta yapılan küfürlü tezahüratlar sonrası başkan Aziz Yıldırım’ın uyarılarda bulunmasının sorulması üzerine Memnun, "Güzel bir davranış. Küfürün hiçbir yerde olmaması lazım. Kadın maçında hiç olmaması lazım. Bu insanlar kardeşlerimiz, kızlarımız, annelerimiz, ablalarımız. Kimse bunları yapmamalı. Başkan güzel şeyler söylemiş" cevabını verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.