Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe, Galatasaray Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor.Can Bartu Tesisleri’nde, Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman ısınma ve çabukluk çalışmasıyla başladı. Sarı-lacivertli...

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2016 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2016 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Can Bartu Tesisleri’nde, Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman ısınma ve çabukluk çalışmasıyla başladı. Sarı-lacivertli futbolcular, dar alanda pas organizasyonları yaptı. Dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla süren antrenman, bireysel çalışmalarla tamamlandı.
Robin van Persie, Simon Kjaer, Abdoulaye Ba ile ağrıları bulunan Mehmet Topuz, özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Rehabilitasyon süreci devam eden Volkan Demirel ise antrenmanda yer almazken, Uygar Mert Zeybek de tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü.
A Milli Takım’ın bugün İngiltere’yle deplasmanda oynayacağı hazırlık maçı öncesi EURO 2016 geniş aday kadrosunda yer alan Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Caner Erkin, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Volkan Şen ve Alper Potuk antrenmanda yer almadı.
Fenerbahçe, Galatasaray maçı hazırlıklarını yarın sabah yapacağı antrenmanla sürdürecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.