Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe Düzce’ye Geldi

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Düzce’de bulunan Topuk Yaylası Tesisleri’ne geldi. Sarı-lacivertlileri şehir girişince taraftarlar coşkuyla karşıladı.Yeni sezon hazırlıklarına 25 Haziran’da başlayan Fenerbahçe, bugün...

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2015 19:16
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2015 19:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Düzce’de bulunan Topuk Yaylası Tesisleri’ne geldi. Sarı-lacivertlileri şehir girişince taraftarlar coşkuyla karşıladı.
Yeni sezon hazırlıklarına 25 Haziran’da başlayan Fenerbahçe, bugün itibariyle kampa gireceği Düzce’ye geldi. Kaynaşlı gişelerde sarı-lacivertli taraftarlar tarafından meşaleler ile karşılanan Fenerbahçe kafilesinde, teknik direktör Vitor Pereira da otobüsten tezahüratlar eşliğinde inerek taraftarın verdiği çiçeği aldı ve fotoğraf çektirdi. Fenerbahçe kafilesi daha sonra yoğun güvenlik önlemleri altında kamp yapacağı Fenerbahçe Kopuk Yaylası Tesisleri’ne hareket etti.
Düzce Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selahattin Kuzu, karşılama öncesi yaptığı açıklamada, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da takımımızı bekliyoruz. Onlara Düzceliler olarak destek veriyoruz. Biz futbolcu kardeşlerimize çok güveniyoruz ve onların sonuna kadar yanındayız” dedi.
11 Temmuz’a kadar kamp yapacak olan sarı-lacivertliler Düzce’deki ilk idmanını yarın yapacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.