Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe derbilerde rakiplerine fark attı

Fenerbahçe, bu sezon futbol, basketbol ve voleybol branşlarında derbi maçlarda rakiplerine fark attı. Sarı-lacivertliler 19 derbi mücadelede yalnızca 1 kez kaybedip, 1 kez de berabere kalırken, 17 galibiyet elde etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2017 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2017 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Fenerbahçe, bu sezon futbol, basketbol ve voleybol branşlarında derbi maçlarda rakiplerine fark attı. Sarı-lacivertliler 19 derbi mücadelede yalnızca 1 kez kaybedip, 1 kez de berabere kalırken, 17 galibiyet elde etti.

Fenerbahçe derbi maçlarda rakiplerine geçit vermiyor. Sarı-lacivertliler bu sezon Galatasaray ve Beşiktaş ile çıktığı maçlarda yalnızca 1 kez mağlup oldu. Futbol, basketbol ve voleybol branşlarında bu sezon 19 derbi maça çıkan Fenerbahçe, bu karşılaşmaların 17’sinden galibiyetle ayrılmayı başardı. Sarı-lacivertliler yalnızca 1 maçta kaybederken, 1 karşılaşmada da sahadan beraberlikle ayrıldı. Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Beşiktaş deplasmanında 62-60 mağlup olurken, futbol takımı da sahasında oynadığı Beşiktaş mücadelesinden 0-0’lık beraberlikle ayrıldı. Sarı-lacivertli takım bu karşılaşmaların dışında kalan 17 derbide ise rakiplerine şans tanımadı.

Erkek basketbol takımı tulum çıkardı

Futbol takımı bu sezon 3 derbi maça çıkarken, bunların 2’si Beşiktaş ile, 1’i de Galatasaray ile oynandı. Fenerbahçe, taraftarı önündeki maçlarda Galatasaray’ı 2-0 mağlup ederken, Beşiktaş ile de 0-0 berabere kaldı. Sarı-lacivertli ekip, Ziraat Türkiye Kupası’nda Beşiktaş ile deplasmanda oynanan maçı ise 1-0 kazanmayı başardı. Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, derbi maçlarda tulum çıkardı. Bu yıl ligde ve Euroleague’de Galatasaray ile 4 maçta karşılaşan sarı-lacivertliler, rakibini bütün karşılaşmalarda yendi. Fenerbahçe, Beşiktaş ile deplasmanda oynadığı maçta da galibiyete uzandı. Obradovic’in öğrencileri, derbi karşılaşmalarında yenilgi yüzü görmedi.

Tek yenilgi kadın basketbolda

Final-Four’da mücadele edecek olan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, bu sezon 3 derbi karşılaşmada boy gösterdi. Sahasındaki mücadelelerde rakiplerine üstünlük kurmayı başaran sarı-lacivertliler, Galatasaray ile oynanan karşılaşmayı 77-55, Beşiktaş ile oynanan maçı da 66-47 kazanmayı başardı. Fenerbahçe, Beşiktaş ile deplasmanda oynadığı mücadeleden ise 62-60’lık mağlubiyetle ayrıldı.

Voleybolda şans tanımadılar

Basketbolda iyi bir grafik çizen Fenerbahçe, voleybolda ise rakiplerine adeta sahayı dar etti. Sarı-lacivertliler hem Efeler Ligi’nde hem de Sultanlar Ligi’nde Beşiktaş ve Galatasaray ile oynanan maçların tamamını galibiyetle kapattı. Efeler Ligi’nde Beşiktaş’ı her iki maçta da 3-1’lik skorla mağlup eden Fenerbahçe; Galatasaray ile sahasında oynadığı maçı 3-0, deplasmandaki mücadeleyi ise 3-1 kazanmayı başardı. Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı gibi Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı da rakiplerine şans tanımadı. Sarı-lacivertli voleybolcular, Sultanlar Ligi’nde Beşiktaş’ı iki maçta da 3-0’lık skorla devirirken, Galatasaray’ı da her iki maçta 3-1’lik sonuçlarla mağlup etmeyi başardı.

Galatasaray ile oynanan bütün maçları kazandılar

Bu sezon tek yenilgisini Beşiktaş’a karşı yaşayan Fenerbahçe, tek beraberliğini de yine siyah-beyazlı ekip karşısında elde etmişti. Sarı-lacivertli ekip, ezeli rakibi Galatasaray ile oynadığı 10 maçta ise kayıp yaşamadı ve bütün maçları kazandı. Futbolda sezonun ilk yarısında oynanan mücadeleyi 2-0 kazanan sarı-lacivertli takım, erkek basketbolda ise 4 maçta da galip geldi. Fenerbahçe, hem Efeler Ligi’nde hem de Sultanlar Ligi’nde oynanan maçlarda Galatasaray’a karşı 4 karşılaşmada da üstünlük kurmayı başardı. Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, sahasında oynanan karşılaşmada Galatasaray’ı 77-55’le geçerek bu alanda da rakibine şans tanımadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.