Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe'de Mehmet Ekici, Galatasaray'da Linnes listede yer almadı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yayınlanan kulüplerin 2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu 28 kişilik A takım oyuncu listesinde, Fenerbahçe'den Mehmet Ekici, Galatasaray'dan da Norveçli futbolcu Martin Linnes yer almadı. TFF, 2019-2020...

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2019 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2019 13:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yayınlanan kulüplerin 2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu 28 kişilik A takım oyuncu listesinde, Fenerbahçe'den Mehmet Ekici, Galatasaray'dan da Norveçli futbolcu Martin Linnes yer almadı.
TFF, 2019-2020 sezonunda Süper Lig ve TFF 1'inci Lig'de mücadele eden kulüplerin Birinci Transfer Tescil Dönemi sonrası; forma numarası bilgilerini de içeren, Resmi A Takım Oyuncu Listeleri'ni resmi internet sitesinde yayınlandı. Kendisine kulüp bulması istenen ve herhangi bir kulüple anlaşma sağlayaman Ekici'nin Fenerbahçe'nin 28 kişilik A takım kadrosunda yer almadığı görüldü. Ekici'nin devre arasında başka takıma gönderilmesi bekleniyor. 
Sarı-lacivertliler, Ferdi, Okan ve Abdullah'ı da listeye almadı. 1999 sonrası doğumlu olan bu oyuncuların ligde forma giyebilecekleri belirtildi. Ayrıca, altyapı kuralına göre, 15-21 yaş arasında en az 3 sene Fenerbahçe forması giyen dört oyuncunun yazılması gerektiği için Oytun, Muhammed, Deniz ve Ömer Çakı listede yer aldı. Listeye, 1999 sonrası doğsa da en fazla üç kaleci yazılabilmesi nedeniyle sarı-lacivertlilerde Abdullah'ın listeye alınmadığı öğrenildi.
GALATASARAY'DA LINNES YOK
Diğer taraftan, Galatasaray da 27 yaşındaki Norveçli defans oyuncusu Martin Linnes'e, yabancı kontenjanı nedeniyle 28 kişilik A takım oyuncu listesinde yer vermedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.