Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe-Beşiktaş maçının ardından

Fenerbahçe’nin Beşiktaş’ı 66-47 mağlup ettiği karşılaşmadan sonra her iki takımın başantenörleri ve oyuncuları açıklamalarda bulundu.Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nin 4. haftasında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı...

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2016 19:18
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2016 19:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe’nin Beşiktaş’ı 66-47 mağlup ettiği karşılaşmadan sonra her iki takımın başantenörleri ve oyuncuları açıklamalarda bulundu.
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nin 4. haftasında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Beşiktaş’ı 66-47’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Başantrenörü George Dikeoulakos, Fenerbahçeli Merve Arı, Beşiktaş Başantrenörü Aziz Akkaya, Beşiktaşlı Sevgi Uzun basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Karşılaşmanın başından itibaren sıkı savunma yaptıklarını söyleyen George Dikeoulakos, “Beşiktaş’a çeyrekler boyunca 13, 10 ve 12’şer sayı verdik. Bence maçın anahtarı buydu. Hücum anlamında ise diğer maçlara göre gelişme kaydetsek de geliştirmemiz gereken konular var. Milli takım arasından sonra bunları geliştirebileceğimizi düşünüyorum " şeklinde konuştu.
Merve Arı ise, “Ezeli rakibimizi yendiğimiz için takımımıza teşekkür ediyorum. Mili takım arasına galibiyetle girdik. Taraftarlarımıza teşekkür ederim” dedi.
Beşiktaş cephesi
Siyah-beyazlı taraftarlardan özür dileyen Aziz Akkaya, “İki periyot yüreğimizi ortaya koyabildik. Sonra bir şey oynamadık. Fenerbahçe’de çok tecrübeli oyuncular var. Ama bunun arakasına sığınamayız. Sezon şimdi bizim için başlıyor. 4’te 0 ile başladık. Antrenörlük hayatımda ve Beşiktaş tarihinde böyle kötü başlangıç yoktur. Bundan sonraki maçlarda takımımızın toparlanması lazım. Böyle devam etmeyecek. Takımımıza takviyeler olacak. Hakemlerin biraz daha dikkatli olması lazım" dedi.
Beşiktaş’ın oyuncusu Sevgi Uzun ise eksik oyunculara rağmen iyi başladıkları fakat sonunu getiremediklerini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.