Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe - Anadolu Efes Maçının Ardından

Fenerbahçe, Turkish Airlines Euroleague Top 16 turu 13. hafta maçında kendi evinde Anadolu Efes’i 90-86 mağlup etti. Maçın ardından teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.Fenerbahçe Başantrenörü Zelimir Obradovic, önemli bir karşılaşamaya...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 22:53
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 22:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe, Turkish Airlines Euroleague Top 16 turu 13. hafta maçında kendi evinde Anadolu Efes’i 90-86 mağlup etti. Maçın ardından teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.
Fenerbahçe Başantrenörü Zelimir Obradovic, önemli bir karşılaşamaya çıktıklarını belirterek, "Play-off’lara hazırlık açısından bu maçlar çok önemli. Zagreb’deki maçtan sonra oyuncularla konuştuk ve çok olumlu geri dönüş aldık. Güçlü bir takıma karşı iyi bir maç oynadık. Şu ana kadar yapılan bütün performanstan dolayı oyunculara teşekkür ediyorum. Taraftara da teşekkür ediyorum. Önümüzde çok zorlu bir hafta var. Daha sonra da Play-off’lar başlıyor" dedi.
Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic ise, Fenerbahçe’nin daha iyi oynayarak galibiyeti hak ettiğini ifade ederek, "İlk yarı bizim için çok iyiydi ve dengeli bir oyun oynadık. Üçüncü periyotta ise oyunun kontrolünü kaybettik ve defans istediğimiz seviyede değildi. Maçın sonunda baskılı savunmayla geri gelmeyi denedik ama olmadı" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.