Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe, Abdoulaye Ba Ve Fabıano Rıbeıro İle İmzaladı

Fenerbahçe, Portekiz’in Porto ekibinden bir yıllığına kiraladığı Senegalli stoper Abdoulaye Ba ve Brezilyalı kaleci Fabiano Ribeiro ile sözleşme imzaladı. Josef de Souza transferi ise kulübü Sao Paulo’dan gelecek olan yetkililer ile yapılacak...

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2015 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2015 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe, Portekiz’in Porto ekibinden bir yıllığına kiraladığı Senegalli stoper Abdoulaye Ba ve Brezilyalı kaleci Fabiano Ribeiro ile sözleşme imzaladı. Josef de Souza transferi ise kulübü Sao Paulo’dan gelecek olan yetkililer ile yapılacak görüşme sonrasında netlik kazanacak.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda, sarı-lacivertli takımın sportif direktörü Giuliano Terraneo’nun da katılımıyla gerçekleştirilen törende, Senegalli futbolcu Abdoluaye Ba ile Brezilyalı futbolcu Fabiano Ribeiro kendilerini sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
TERRANEO: "HOCAMIZIN OYUN SİSTEMİNE FAZLASIYLA UYGUN İKİ OYUNCU"
Giuliano Terraneo, kadrolarına iki önemli oyuncu dahil ettiklerini vurgulayarak, "Onları bu takıma kazandırdığımız için son derece mutluyum. Abdoulaye Ba ve Fabiano Ribeiro ile uzun süredir görüşmelerimiz sürüyordu ve gerçekten istediğimiz oyunculardı. Bu takıma çok uygun olduğuna inandığımız oyuncular. Hocamızın oyun sistemine fazlasıyla uygun iki oyuncu. Bu oyuncuları takımımıza kazandırdığımız için çok mutluyum" diye konuştu.
"SOUZA’NIN DURUMU DA NETLEŞECEK"
Terraneo ayrıca, sağlık kontrolünden geçen ve bugün sözleşme imzalanması beklenen Brezilyalı futbolcu Josef de Souza için görüşmelerinin sürdüğünü belirterek, "Souza ile görüşme sürecimiz devam ediyor. Kulübü Sao Paulo ile de görüşmelerimiz sürüyor. Bugün Sao Paulo’dan onu temsil eden kişi gelecekti ama gelemedi. Yarın burada olacak ve birkaç gün içinde Souza’nın durumu da netleşecek" ifadelerini kullandı.
RIBEIRO: "BU TAKIM İÇİN ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIM"
Brezilyalı kaleci Fabiano Ribeiro, transferinin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Kariyerimde beni bekleyen yeni bir hedef var. Çok mutluyum. Bu takım için elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.
Sarı-lacivertli takımda alacağı sorumluluğun farkında olduğunu anlatan Ribeiro belirterek, "Çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Burada oynamanın da bu çalışmaya bağlı olacağından hiçbir şüphem yok. Şu andaki kaptanımız, mevcut kalecimizin yıllardır burada verdiği emekleri de biliyorum. Ben de bu takıma yardımcı olmaya geldim. Bu takımın bir parçası olmaya geldim. Ben herkese saygı duyarak işimi yapmaya çalışacağım. Bu kulübe saygı duyacağım. Kadroya girmek, girememek veya birinci kaleci olmak konusunun ise çalışmalarımıza bağlı olacağına inanıyorum. Biz en iyisini yapmaya çalışacağız ve sonunda karar hocanın olacak. Ben bu takıma yardımcı olmak için buradayım" açıklamasını yaptı.
BA: "BU TAKIMA KATILDIĞIM İÇİN GURURLUYUM"
Senagalli futbolcu Abdoulaye Ba ise büyük bir takıma geldiğini belirterek, "Burada olmaktan çok mutluyum. Benim için yeni bir dönem başlıyor. Bu takıma katıldığım için gurur duyduğumu ve mutlu olduğumu söyleyebilirim. Büyük bir takıma katıldığımın farkındayım. Umarım takım arkadaşlarımla beraber bu kulübe katkısı olan oyunculardan biri olabilirim" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.