Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe: 91 - Abdullah Gül Üniversitesi: 71

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 20. hafta erteleme maçında Abdullah Gül Üniversitesi ile karşılaştı. Kayseri ekibi karşısında üstün bir oyun sergileyen sarı lacivertli ekip, maçı 91-71 kazandı.Fenerbahçe,...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2015 23:23
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2015 23:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 20. hafta erteleme maçında Abdullah Gül Üniversitesi ile karşılaştı. Kayseri ekibi karşısında üstün bir oyun sergileyen sarı lacivertli ekip, maçı 91-71 kazandı.

Fenerbahçe, bu sezon Abdullah Gül Üniversitesi ile oynadığı 6. maçtan da galip ayrıldı. Bu sonuçla ligde galibiyet sayısını 17’ye çıkaran Fenerbahçe, 40 puanla üçüncü sırada yer aldı.

Tina Charles 21 sayıyla maçın skoreri olurken, Shavonte Zellous 19, Agnieszka Bibrzycka 13, Birsel Vardarlı Demirmen 12 ve Quanitra Hollingsworth 11 sayıyla çift haneli rakamlara ulaşan oyuncular oldu.

Fenerbahçe Spor Kompleksi Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu’nda oynanan maçı Yönetim Kurulu üyelerinden Yalçın Haker de izledi. Fenerbahçe, karşılaşmaya Birsel Vardarlı Demirmen, Tina Charles, Agnieszka Bibrzycka, Shavonte Zellous ve Quanitra Hollingsworth beşiyle başladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.