Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe, 3 Gün Aradan Sonra Antrenmanlara Başladı

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında evinde Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, 3 günlük iznin ardından bugün Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla mücadelenin hazırlıklarını sürdürdü.Teknik Direktör Vitor Pereira...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında evinde Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, 3 günlük iznin ardından bugün Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla mücadelenin hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde ısınma hareketleriyle başlayan sarı-lacivertlilerin antrenmanı koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Ardından pas organizasyonlarıyla devam eden antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi.
Antrenmanda Robin van Persie takımla birlikte çalışırken, Diego Ribas özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Lazar Markovic ise kendisi için hazırlanan özel programı uyguladı.
Sarı-lacivertlilerin antrenmanında milli takımlarda bulunan Gökhan Gönül, Caner Erkin, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Alper Potuk, Ozan Tufan, Volkan Şen, Michal Kadlec, Bruno Alves, Luis Nani ve Simon Kjaer yer almadı. Öte yandan U21 Milli Takım kampına giden Uygar Mert Zeybek de antrenmana katılmadı.
Fenerbahçe, Osmanlıspor maçının hazırlıklarını yarın saat 11.00’de yapacağı antrenmanla sürdürecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.