Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe 3 futbolcuya imza attırdı

Fenerbahçe, Sivasspor’dan transfer ettiği Aatif Chahechouhe ile sözleşmeleri uzatılan oyuncular Fabiano Ribeiro ve Ramazan Civelek ile sözleşme imzaladı.Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2016 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2016 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe, Sivasspor’dan transfer ettiği Aatif Chahechouhe ile sözleşmeleri uzatılan oyuncular Fabiano Ribeiro ve Ramazan Civelek ile sözleşme imzaladı.
Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde düzenlenen imza töreninde, Aatif Chahechouhe, Fabiano Ribeiro ve Ramazan Civelek kendilerini sarı-lacivertli renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza attılar. İmza töreninde; Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ile asbaşkanlar Şekip Mosturoğlu, Ali Yıldırım, Ozan Balaban, İlhan Ekşioğlu, yönetim kurulu üyeleri Metin Doğan ve Selim Sapan da yer aldı.
Şekip Mosturoğlu: “Önemli isimleri kadromuza kattık”
İmza töreninin açılış konuşmasını yapan Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, 3 futbolcunun da kalitesine dikkat çekerek, “Bugün yine bir imza töreni için bir araya geldik. Herkese hoş geldiniz demek istiyorum. Bugün imza atacak arkadaşlarımız arasında altyapıdan çıkan futbolcumuz Ramazan Civelek var ve kendisi Uygar ile birlikte gerçek anlamda boş mukaveleye imza attılar. Böylece de Fenerbahçeliliklerini göstermiş oldular. Uygar Mert Zeybek ameliyat olduğu için bugün burada değil ama iyileştiğinde onun da imza töreni olacak. Fabiano ise geçen yıl takımın bir parçasıydı. Bu sene de bize katılmak için gönülden davrandı. Aatif ise bu sene bize katıldı. Sivasspor’da kariyerini ispatlamış bir oyuncu. Bu 3 futbolcumuza da hoş geldin diyoruz” şeklinde konuştu.
Aatif Chahechouhe: “Türkiye’nin büyük bir kulübüne geldim”
Ardından söz alan yeni transfer Aatif Chahechouhe’nun Türkiye’nin çok büyük bir kulübüne geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, “Türkiye’ye geldiğim günden bu yana büyük takımlarda oynamak bir rüyaydı. Bugün bu rüyayı gerçekleştirdim. Burada çok iyi karşılandım. Bana gösterilen ilgi ve saygı beni etkiledi. Fenerbahçe’nin başarılarına katkıda bulunmak için elimden geleni yapacağım” dedi.
“Hocamızın benim performansımdan duyacağı memnuniyet çok önemli”
Saha içerisinde elinden gelenin en iyisini yapmak için mücadele edeceğini de dile getiren başarılı oyuncu, “Eleştiriler futbolun bir parçasıdır. Başkanımız, Yönetimimiz ve teknik heyetimiz benim buraya gelmemi istediler ki benim kalitemi biliyorlar. Açıkçası Türkiye’de iyi sezonlar geçirdim. Fenerbahçe’ye transfer olurken de benim bu takıma katkı sağlayabileceğim düşünüldü ki bu transfer gerçekleşti. Şu ana kadar iyi adapte oldum. Burada bizlere sağlanan imkanlar harika. En önemlisi de saha içerisinde yapağım iştir. Hocamızın benim performansımdan duyacağı memnuniyet çok önemli” diye konuştu.
“Buraya en iyi şekilde adapte olmaya çalışıyorum”
Son olarak yeni bir sistem ve yeni bir takıma geldiğini de ifade eden Aatif, sözlerini şöyle tamamladı: “Sivasspor’da 3-5-2’ye alışık değildik. Oradaki oyun düzenimiz 4-4-2’ydi. Ben de forvet arkası ya da kanatlarda görev alıyordum. O pozisyonlar en iyi olduğum yerlerdi ama şimdi yeni bir kulüpteyim ve yeni bir sistemdeyim. Tabii ki bunun bazı zorlukları var ama buraya en iyi şekilde adapte olmaya çalışıyorum. Neler yapabileceğimi anlamaya çalışıyorum. Bizden istenen şeyleri tam anladığımızda sıkıntısız ilerleyeceğiz. Önemli olan hocamızın bana görev vermesidir. Görev verildiği taktirde de elimden gelenin en iyisini yapacağım.”
Ribeiro: “Bu formayı tekrar giymek büyük bir gurur”
Sözleşmesi uzatılan Fabiano Ribeiro ise yeniden Fenerbahçe forması giyecek olmasının kendisini gururlandırdığını ifade ederken, “Öncelikle başkanımıza ardından da yönetimimize ve teknik heyete teşekkür ederim. Bana bir kez daha bu takımın parçası olma fırsatını verdiler. Bu formayı tekrar giymek büyük bir gurur. Güzel bir sezon olacak. Sezonu güzel kılabilmek için çok çalışacağız. Çok mutluyum. Bu kulübün parçası olmak kendimi harika hissettiriyor” ifadelerini kullandı.
Ramazan Civelek: “Bu formaya layık olmaya çalışacağım”
Ramazan Civelek de, özel bir gün yaşadığını söyleyerek, “Benim için özel bir gün. Altyapıdan A takım çıkan biri olarak belki de ilk kez böyle bir gün gerçekleşiyor. Öncelikle başkanımıza ardından da yönetime ve teknik heyete teşekkürler. Umarım bu imza iyi bir başlangıç olur. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Verilen şansı değerlendireceğim. Bu formaya layık olmaya çalışacağım” dedi.
“Verilen şansı en iyi şekilde değerlendireceğim”
Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte çok çalışması gerektiğini de belirten genç futbolcu, “Sözleşmem geçen sezon sonunda bitiyordu. Ondan önceki sene çok çalıştım. Neticesinde de sözleşmemde yenileme oldu. Bir genç futbolcunun yapması gereken tek şey çok çalışmaktır. Çok büyük bir kulüpteyim. Burada bana ve benim gibi genç futbolculara verilen şansı en iyi şekilde değerlendirmek için hazır olmalıyız” şeklinde konuştu.
“Çok çalışıyorum”
Bu seviyelere çok çalışarak geldiğini vurgulayan Civelek, şunları söyledi:
"Altyapıda oynadığım dönemler de haftanın 4 günü çift antrenman yapıyordum. Benim hedefim burasıydı. Çok çalışmadan bu seviyede bir takımda oynamak zor diyebilirim. Fenerbahçe altyapısında çok yetenekli oyuncular var. Altyapıdaki her oyucunun hedefi A takımdır diyebilirim. Tabii buralar kolay yerler ve kolay seviyeler değil. Bu nedenle durmadan çalışmamız gerekiyor.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.