Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fcbescola İstanbul Tivibu Futbol Okulu Türkiye’yi Barselona’da Temsil Etti

Barselona Futbol Kulübü’nün dünyaca kabul görmüş değerlerini taşıyan altyapı futbol okulu FCBEscola’nın Türkiye temsilcisi FCBEscola İstanbul Tivibu, bu yıl 5.’si düzenlenen uluslararası futbol turnuvasında Türkiye’yi başarıyla...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Barselona Futbol Kulübü’nün dünyaca kabul görmüş değerlerini taşıyan altyapı futbol okulu FCBEscola’nın Türkiye temsilcisi FCBEscola İstanbul Tivibu, bu yıl 5.’si düzenlenen uluslararası futbol turnuvasında Türkiye’yi başarıyla temsil etti.
Türk sporuna yaptığı yatırımları hız kesmeden sürdüren Türk Telekom’un Türkiye’ye kazandırdığı FCBEscola İstanbul Tivibu Futbol Okulu öğrencilerinden oluşan 4 takım, İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlenen uluslararası turnuvada Türkiye’yi temsil etti. Barcelona’da forma giyen milli futbolcu Arda Turan, hazırlanan video ile minik yıldızlara tavsiye ve taktiklerini aktardı. Açılışını Barça’nın efsanevi Brezilyalı oyuncularından Edmilson yaptığı turnuvanın kapanışını ise Barcelona futbol takım kaptanı Andres Iniesta yaptı.
Dünyanın en ünlü ve başarılı futbol kulüplerinden FC Barcelona’nın futbol altyapı okulu olan FCBEscola’nın eğitim sistemi ve disiplin anlayışını Türkiye’ye getiren "FCBEscola İstanbul Tivibu Futbol Okulu"nun öğrencileri, 19 ülkeden 107 takım ve bin 215 sporcu arasında yeteneklerini sergiledi.
FCBEscola İstanbul Tivibu Futbol Okulu, Camp Nou’daki "Mini Stadyum’da" düzenlenen turnuvaya U8, U10, U12 ve U14 takımlarıyla katıldı.
DÜNYANIN MİNİK YILDIZLARI BURADA YETİŞİYOR
Dünyanın en köklü futbol okullarından olan FCBEscola, Türkiye’deki faaliyetlerine bu seneden itibaren FC Barcelona - Türk Telekom Tivibu işbirliği kapsamında devam ediyor. Ekim 2014’te Maltepe ve Maslak’ta iki ayrı okulla İstanbul’daki eğitimine başlayan FCBEscola, minik öğrenciler tarafından büyük ilgi görüyor. Bugüne kadar yaklaşık 600 çocuğun eğitim gördüğü okullarda, ilk yılın sonunda 400 çocuğun eğitimi tamamlandı.
FCBEscola İstanbul Tivibu Futbol Okulu’nda, 6 ile 14 yaş arasındaki yetenekli çocuklar Barcelona’nın metot ve felsefesine uygun olarak aldıkları eğitimlerde; saygı, fair play, başarı, gayret, duygu, liderlik, dostluk, değerlerini, FC Barselona’nın hocalarından öğrenme şansına sahip oluyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.