Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fatsa’da ücretsiz spor kursları devam edecek

Fatsa İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Halil Bekyürek, “Fatsa’da okulların başlamasıyla birlikte birçok spor branşında kurslar açılacaktır. Tüm kurslarımız ücretsiz olarak hizmet verecek” dedi.Spor kursları ile ilgili bilgi...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fatsa’da ücretsiz spor kursları devam edecek

Fatsa İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Halil Bekyürek, “Fatsa’da okulların başlamasıyla birlikte birçok spor branşında kurslar açılacaktır. Tüm kurslarımız ücretsiz olarak hizmet verecek” dedi.

Spor kursları ile ilgili bilgi veren Halil Bekyürek, “Fatsamız spor olarak çok hareketli bir ilçe. Birçok spor branşında kurslarımız açılmakta. Yaz spor okullarında toplam on üç branşta yaklaşık bin çocuğumuza spor kursları verdik. Fatsa olarak geçen yıl bin 500 lisanslı sporcu ile çok iyi bir alt yapı oluşturduk. Bu sporcularımız ilçe, il ve Türkiye ‘de çok güzel başarılar elde ettiler. Birçok sporcumuz Türkiye’de derece yaptı. İki sporcumuz ülkemizi milli takımlarda temsil etti. Yine bazı antrenörlerimiz Türk milli takımlarında antrenör olarak görev aldı. Baktığımızda geçen yıl çok güzel geçti. Tabii ki bu başarıların hemen hemen hepsi spor kursları sayesinde oldu. Biz geçen yıl olduğu gibi bu yılda kurslarımıza devam edeceğiz. Milli Eğitim Müdürlüğümüzle ve Halk Eğitim Müdürlüğümüzle geçmişte olduğu gibi uyumlu çalışarak çok büyük başarılara imza atacağımızı düşünüyorum. Fatsa’da açılması planlanan kursları sayacak olursak atletizm, güreş, badminton, okçuluk, tekvando, futbol, basketbol, hentbol, hokey, judo, halk oyunları gibi branşlarda kurs açılmasını düşünüyoruz. İlçemizde açılacak tüm spor kurslarımız ücretsizdir. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın koordinesinde açılan bu kurslara çocuklarımızı gönderelim. Biz velilerimize her zamanki çağrımızı tekrar ediyoruz. Çocuklarımıza spor yaptıralım. Spor yaptıralım ki zihnen ve fiziken güçlü nesiller yetişsin. Spor kurslarımıza kayıt için Fatsa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne uğrayarak kurslar hakkında bilgi alabilir ve kayıt yaptırabilirler” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.