Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fatih Terim’den Umut Bulut Açıklaması

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Ankara’daki terör saldırısında hayatını kaybeden Umut Bulut’un babası Kemal Bulut’un cenaze töreni sonrası açıklamalarda bulundu.Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Ankara’da ki patlamada hayatını...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Ankara’daki terör saldırısında hayatını kaybeden Umut Bulut’un babası Kemal Bulut’un cenaze töreni sonrası açıklamalarda bulundu.
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Ankara’da ki patlamada hayatını kaybeden Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut’un babası Kemal Bulut’un cenaze törenine katıldı. Cenaze namazının ardından soruları yanıtlayan Terim, "Umut ile önce evde görüştüm. Daha öncede telefonla görüşmüştük, şimdi de burada. Kolay değil tabi ki. Babanız sizin maçınıza sizinle gurur duymaya geliyor. Siz eve döndüğünü zannediyorsunuz ama hayatını kaybediyor. Herkesin bu trajedide muhakkak bir hayat hikayesi var ama Umut’u sorduğunuz için Umut’u anlatıyorum. Diğerlerine de Allah sabır versin. Allah herkese akıl versin. Kolay bir şey değil. Ben Umut’un maçtan önce babasıyla görüştüğünü biliyorum. Maçtan sonra görüşüp görüşmediğini bilmiyorum ama çok emin değilim" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.