Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fatih Keleş Tam Gaz

Milli boksör Fatih Keleş, EC Boxing’e transfer olurken, Türk profesyonel boks tarihinin ilk antrenörü Bülent Başer ile çalışmalarına başladı.Almanya’da çıktığı ilk maçında gösterdiği performansıyla göz dolduran Keleş, çalışmalarına...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 21:45
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 21:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milli boksör Fatih Keleş, EC Boxing’e transfer olurken, Türk profesyonel boks tarihinin ilk antrenörü Bülent Başer ile çalışmalarına başladı.
Almanya’da çıktığı ilk maçında gösterdiği performansıyla göz dolduran Keleş, çalışmalarına başladı. Fatih, antrenör Bülent Başer yönetiminde yeni sezonun çalışmalarına başladı.
Bülent Başer ise, önlerinde zorlu mücadeleler olduğunu belirterek, "Fatih, her şeyden önce sporcu ahlakına sahip değerli bir insan. Verdiğimiz tüm programları harfiyen uygulayan disiplinli bir gencimiz. Zaten amatörde kendisini dünyaya ispatlamış olan kaliteli bir eldiven. Kendisinden beklentilerimiz büyüktür ve Fatih’in bunları karşılayacak kapasite ve yeteneğe sahip olduğunu da biliyorum. Umuyorum ki kendi sıkletinde eksik olan dünya şampiyonluk kemerine Fatih Keleş ile ulaşacağız. Önümüzde uzun ve dikenli bir yol var ancak biz bunu göze aldık. İnançla ve azimle yürüyüşümüz devam ediyor" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.