Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fatih Keleş, dünya ringlerinde fırtınalar estirmeye devam ediyor

Olimpiyat sporcumuz Fatih Keleş, Avrupa’nın en büyük kulüplerinden EC BOXING’e geçtikten sonra profesyonel ringlerde çıktığı altıncı maçını da kazanarak yenilgisizlik unvanını korudu.Almanların büyük ümitler beslediği boksörleri...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2016 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2016 10:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Olimpiyat sporcumuz Fatih Keleş, Avrupa’nın en büyük kulüplerinden EC BOXING’e geçtikten sonra profesyonel ringlerde çıktığı altıncı maçını da kazanarak yenilgisizlik unvanını korudu.
Almanların büyük ümitler beslediği boksörleri Denis Kriger karşısında eldiven giyen sporcumuz güçlü rakibi karşısında muhteşem bir mücadele verdi. Zaman zaman rakibini nakavt etmek için bastıran Fatih Keleş bir türlü bu amacına ulaşamazken, güçlü rakip de yediği yumruklar karşısında iyi direndi. Maçın ardından bir açıklama yapan Keleş, karşılaşmadan bir hafta öne antrenmanları yarıda bırakmak zorunda kaldığını belirterek, "Antrenmanlar sırasında belimi incitmiştim. Karşılaşmadan bir hafta önce antrenmanlara son vermek zorunda kaldım. Bir hafta boyunca iğne vuruldum ve maça da iğne vurularak çıktım. Bu yüzden yüzde yüz performans gösteremedim ancak çok şükür kazandık" dedi.
Maçın ardından boksörümüzün yanına gelen rakip Denis Kriger, Fatih’i överek, "Ben ömrümde bu kadar güçlü yumruklar görmedim. Fatih, sen dünya şampiyonu olacak kapasitesin. Bu şekilde devam et" dedi ve sporcumuzu tebrik etti.
Erol Ceylan, memnun
Avrupa’nın en büyük boks kulüpleri arasında yer alan EC BOXING’in başkanı Erol Ceylan, Fatih’in performansından memnun olduğunu belirterek, "Rakibi çok güçlü olmasına rağmen Fatih güzel bir iş çıkardı ve mutlak bir üstünlük ile bu karşılaşmayı kazandı. İlerleyen dönemlerde Fatih’i kemer maçına çıkaracağız. Hedefimiz ise en kısa zamanda dünya şampiyonluk maçına çıkmaktır. Hamburg’da düzenlemiş olduğumuz gala izleyici ve dünya televizyonları tarafından büyük ilgi ile karşılandı. Galanın ardından oldukça pozitif değerlendirmeler aldık. Bu da bizim motivasyonumuzu arttırdı. Bu ayın 28’inde bir boks galamız daha olacak ve orada Fatih’i yeniden ringe çıkaracağız. O maçı da kazanmamız durumunda en kısa zamanda bir altın kemer için ringe çıkacağız" şeklinde konuştu.
Sporcumuzun antrenörü Bülent Başer de Fatih’in performansından memnun olduğunu ifade ederek, "Böyle giderse Fatih’in dünya şampiyonu olmaması için bir neden göremiyorum" dedi.
EC BOXING’in basın danışmanı Vedat Alyaz ise maç sırasında ringin yanında olduğunu vurgulayarak, "Ben Fatih’in hemen yanında fotoğraf çekiyordum. Ring aralarında dinlenmek için oturduğunda sürekli olarak beline ve bacağına masaj yaptırıyordu. Ağrıları olmasına rağmen maçı bırakmadı ve güçlü rakip karşısında kazanmayı bildi. Fatih, çok hırslı ve güçlü bir sporcu. Böyle devam ederse yakında bir dünya şampiyonluğumuz daha olacak" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.