Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fair-play Üniversite Kervanı Muğla’da

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair-Play Üniversiteler Kervanı, 2016 yılının ikinci ziyaretini Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi gerçekleştirecek ve Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri ile buluşacak.Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 08:51
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 08:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair-Play Üniversiteler Kervanı, 2016 yılının ikinci ziyaretini Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi gerçekleştirecek ve Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri ile buluşacak.
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde 24 Mart 2016 Perşembe günü yapılacak Fair-Play organizasyonunda farklı etkinlikler yer alacak.
Ziyaret sırasında, Dünya Fair Play Karikatür Sergisi açılacak. Burada Fair Play Kervanının Sponsorları; Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kiğılı ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi stantları da yer alacak. Ayrıca Fair-Play’i anlatan kitap ve broşür gibi basılı materyaller öğrencilere dağıtılacak.
KERVANIN PROGRAMI
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Üniversiteler Kervanı 24 Mart 2016 Perşembe günü saat 10.00’da Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün’e Fair-Play şilti takdim edecek. Kervan ekibi ardından saat 11.00’da Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Gürsoy’u makamında ziyaret edecek.
TMOK Fair-Play Kervanı 11.15’te ise Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar’ı ziyaret edecek. Heyet saat 13.15’de Dünya Fair-Play Karikatür Sergisinin açılışını yapacak.
Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde saat 14.00’da gerçekleşecek panele; Avrupa Fair Play Birliği (EFPM) Başkan Yardımcısı Erdoğan Arıpınar, Türkiye Fair Play Komisyonu Başkanı Murat Özbay katılarak Fair-Play’i anlatacak. Ayrıca komisyon üyelerinden Teoman Güray, Semra Demirer, Haldun Domaç, Avni Erboy ve Sevim Güllü Fair-Play’i anlatan birer sunum yapacak.
Muğla’da gerçekleşecek etkinlikte 1968 Meksika Olimpiyatları ve Tokyo Maratonu’nda 4. olan İsmail Akçay ile Avrupa Rekortmeni Okçumuz, Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi Yeşim Bostan birer konuşma yapacak.
Kervan ekibi panelin ardından saat 17.00’da Muğla Valisi Amir Çiçek ‘i ziyaret ederek Fair-Play şilti ve madalyası takdim edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.