Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

F1 Avrupa Grand Prıx Yarışları Öncesi Lazer Gösterisi

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de yapılacak, Formula 1 yarışları için hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, görkemli bir lazer gösterisi yapıldı.Formula 1 Avrupa Grand Prix yarışlarına 3 ay kala Bakü’de tarihi Müze Merkezi’nde lazer...

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2016 20:06
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 20:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de yapılacak, Formula 1 yarışları için hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, görkemli bir lazer gösterisi yapıldı.
Formula 1 Avrupa Grand Prix yarışlarına 3 ay kala Bakü’de tarihi Müze Merkezi’nde lazer gösterisi yapıldı. Yaklaşık 3 dakika süren gösteri beğeni topladı.
Formula 1 Bakü Grand Prix Pazarlama ve İletişim Departmanı Başkanı Nigar Arpadarai, ”Esas amacımız insanlara F1’i tanıtmak. Ziyaretçiler için açtığımız eğlence merkezi yarışlar bitene kadar açık kalacak. Bu merkezde bir sıra eğlenceli etkinlikler yapılıyor ve tamamen bedavadır. Bütün Bakü sakinlerini ve şehrimizin misafirlerini davet ediyoruz” dedi.
FERNANDO ALONSO HAZİRAN’DA BAKÜ’DE OLACAK
F1’in Avustralya ayağında Fernando Alonso’nun yaşadığı ciddi kazaya değinen Arpadarai, “Kaza bize de şok olduk. Hemen Alonso’yla iletişim kurarak durumunun nasıl olduğunu sorduk. İyi olduğunu ve fanlarına selamlarını gönderdi. Programında hiçbir değişiklik yok ve Alonso Haziran ayında Bakü’de olacak” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.