Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eyüp Arın: Rakip takımın bıraktığı boş alanları değerlendirmeyi başardık

Adanaspor’da, Albimo Alanyaspor’u 3-0 yenerek alttan kurtulmanın sevinci yaşanıyor. Adanaspor Teknik Sorumlusu Eyüp Arın, Alanyaspor takımı geniş alanlar bırakınca Ahmet’i oyuna alıp bu alanı değerlendirmek istediklerini, bunu da başardıklarını...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2015 19:55
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2015 19:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eyüp Arın: Rakip takımın bıraktığı boş alanları değerlendirmeyi başardık
Adanaspor’da, Albimo Alanyaspor’u 3-0 yenerek alttan kurtulmanın sevinci yaşanıyor. Adanaspor Teknik Sorumlusu Eyüp Arın, Alanyaspor takımı geniş alanlar bırakınca Ahmet’i oyuna alıp bu alanı değerlendirmek istediklerini, bunu da başardıklarını söyledi.

Maçtan sonra teker teker oyuncularının alınlarından öptüğünü belirten Arın, "Benim oyuncularım hakikaten alın terlerinin, emeğinin karşılığını vererek, bize de bunları hissettirerek alınlarından öpülmeyi hak ettiler." dedi.

Tiago ile sözleşme imzalanıp imzalanmayacağıyla ilgili bir soruya ise Arın, "Tiago, her takım için olmazsa olmazlardan. Tiago gibi bir oyuncun varsa, önde çok etkili olur. Tiago rakip defans için her zaman tehlikeli, böyle oyuncular her takım için şart." İfadelerin kullandı.

Daha önce oynadıkları maçlardan aldıkları neticelerin bugünkü Alanyaspor maçına biraz daha kendilerini farklı motive ettiğini vurgulayan Arın, "Alacağımız galibiyet bizi matematiksel olarak biraz daha arayı açmamızı sağlayacaktı. Bu rahatlığı sağladıktan sonra altyapıdaki oyuncularımızın hepsini sahaya sunup, seyircilerimizin önüne sunup, altyapımızın pırıl pırıl olduğunu ifade etmek istiyoruz. Bunda da en güzel sahaya atarak göstereceğiz. İnşallah Allah bize o günleri de gösterecektir." diye konuştu.

Haftaya Tiago ve Emre Uğur’un olmayacağını hatırlatan basın mensuplarına ise Arın, "Tiago bizim için çok önemli bir silahtı. Emre Uğur da takımımızın bir parçası. Ama sahaya çıktıktan sonra biz hiçbir mazeret üretmeyeceğiz, çıkıp her zamanki gibi oyunumuzu oynayacağız." şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.