Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

E.Y. Malatyaspor Antalya’ya gitti

Süper Lig’in 20. haftasında cumartesi günü 16.00’da deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak Evkur Yeni Malatyaspor, bu maçın Malatya’daki son çalışmasını yaparak akşam saatlerinde uçakla Elazığ’dan Ankara aktarmalı olarak Antalya’ya...

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2018 17:32
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2018 17:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
E.Y. Malatyaspor Antalya’ya gitti

Süper Lig’in 20. haftasında cumartesi günü 16.00’da deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak Evkur Yeni Malatyaspor, bu maçın Malatya’daki son çalışmasını yaparak akşam saatlerinde uçakla Elazığ’dan Ankara aktarmalı olarak Antalya’ya gitti.

Çalışmalarını Nurettin Soykan Tesislerinde taktik bir antrenmanı yaparak geçiren sarı kırmızılılarda sarı kart cezalısı Azubuike ve sakatlığı henüz tam olarak iyileşmeyen Dia’nın Antalya kafilesine dahil edilmediği belirtildi.

Yapılan son antrenmanda Antalya maçının ilk on birini şekillendiren Erol Bulut’un taktik çift kale maçta orta alanda Aytaç Kara, Murat Yıldırım ve Sadio Diallo’ya şans verdiği görüldü.

Evkur Yeni Malatyaspor, Antalyaspor maçının son çalışmasını yarın Antalya’da yaparak maç saatini beklemeye başlayacak.

Antalya maçını değerlendiren Teknik Direktör Erol Bulut, rakiplerinin şiddetle kazanma ihtiyacıyla karşılarına çıkacağını, bu anlamda maçın çok zor geçeceğini ifade etti.

“Oradan 3 puanla dönmek istiyoruz”

Akdeniz temsilcisinde zorlu bir maça çıkacaklarını kaydeden Bulut, “Ligde kolay maç olmadığını her hafta söylüyorum. Bizim de aşağılardan kopmak için önümüzde kazanmamız gerek bir müsabaka var. Tabi Antalyaspor’un durumuna bakıldığında şiddetle kazanma ihtiyacıyla karşımıza çıkacakları net bir şekilde ortada. Transferde yasakları var, ancak kadro kaliteleri zaten iyi düzeyde. Bizde bu bilinçle bu karşılaşmaya çıkacağız. Oradan 3 puanla dönmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.