Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Evkur Yeni Malatyaspor’da futbolculara 3 gün izin

Süper Lig’in 26. haftasını 4-1’lik Trabzonspor yenilgisiyle kapatan Evkur Yeni Malatyaspor’da moraller bozuldu. Milli aradan dolayı 3 gün izin yapacak olan sarı-kırmızılılar, 27. haftadaki Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına perşembe...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2018 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2018 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Evkur Yeni Malatyaspor’da futbolculara 3 gün izin

Süper Lig’in 26. haftasını 4-1’lik Trabzonspor yenilgisiyle kapatan Evkur Yeni Malatyaspor’da moraller bozuldu. Milli aradan dolayı 3 gün izin yapacak olan sarı-kırmızılılar, 27. haftadaki Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına perşembe günü başlayacak.

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Trabzonspor karşısında aldığı 4-1’lik yenilgiyle haftayı puansız geçen Malatya ekibinde, teknik heyet tarafından futbolculara 3 gün izin verildi. Milli aradan dolayı ligin 27. haftasında oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına perşembe günü yapacağı çalışmayla başlayacak sarı-kırmızılılarda, alınan kötü sonuçlar sonrası yönetimin teknik heyetle bir görüşme gerçekleştireceği bildirildi.

Bu arada İHA’ ya açıklamada bulunan takımın sportif direktörü Ali Ravcı, bireysel hatalardan dolayı mağlubiyetler yaşadıklarını söyledi.

“Bireysel hatalardan dolayı yediğimiz çok basit goller var”

Takım olarak iki haftadır iyi oynamalarına rağmen basit bireysel hatalardan kaynaklı yenilgiler aldıklarını ifade eden Ravcı, “İki haftadır iyi oyunumuzun karşılığını alamıyoruz. Bakıldığında bireysel hatalardan dolayı yediğimiz çok basit goller var. Tabii durum böyle olunca takımın direnci çabuk düşüyor. Elbette ki yenilgiler üzücü, lakin biz bu tür yenilgilerin de olacağını öngörüyorduk. O yüzden bundan sonraki süreçte minimum kayıpla yolumuza devam etmek için elimizden geleni yapacağız. Moral bozmaya gerek yok. Taraftarımız rahat olsun. Bu futbolcu grubu bu süreci de en iyi şekilde atlatacaktır” dedi.

“Takımımız Trabzonspor maçının ardından 3 günlük izne ayrıldı”

Ravcı, takımın milli aradan dolayı 3 gün izin yapacağını da belirterek, “Takımımız Trabzonspor maçının ardından 3 günlük izne ayrıldı. Malumunuz milli takımımızın oynayacağı maçlar nedeniyle lige 1 hafta ara verildi. Perşembe günü toplanıp, Gençlerbirliği müsabakasının hazırlıklarına başlayacağız” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.