Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Evkur Yeni Malatyaspor U21 Takımı’nın başarılı gidişatı sürüyor

U21 Süper Lig’in 9. haftasında sahasında Trabzonspor’u 3-2 yenerek puan sıralamasında dördüncülüğe yükselen Evkur Yeni Malatyaspor U 21 Takımı, gözünü şampiyonluğa dikti.Geçen sezon 1. Lig’de şampiyonluğu son haftalarda kaçıran...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Evkur Yeni Malatyaspor U21 Takımı’nın başarılı gidişatı sürüyor

U21 Süper Lig’in 9. haftasında sahasında Trabzonspor’u 3-2 yenerek puan sıralamasında dördüncülüğe yükselen Evkur Yeni Malatyaspor U 21 Takımı, gözünü şampiyonluğa dikti.

Geçen sezon 1. Lig’de şampiyonluğu son haftalarda kaçıran sarı-siyahlı ekip, bu sezona da iddialı bir giriş yaparak 9 haftası geride kalan Süper Lig U21 Ligi’nde dördüncü sıraya yerleşti. İmkansızlıklar içerisinde mücadele eden ekip, ilk kez mücadele ettiği Süper Lig U21 Ligi’nde büyük yatırımlarla yola çıkan takımlara kök söktürüyor. Ligde oynadığı son maçta sahasında karşılaştığı Trabzonspor karşısında önemli bir galibiyet alarak puanını 17’ye yükselten Evkur Yeni Malatyaspor altyapısı, gözünü şampiyonluğa dikti.

Bulut kupada gençlere şans verecek

Bu arada alt yapıdaki iyi gidişat ve futbolcuların başarılı performansı A Takım Teknik Sorumlusu Erol Bulut’un da dikkatini çekti. Genç teknik adamın 25 Ekim Çarşamba günü Türkiye Kupası’nda oynanacak Ofspor müsabakası için alt yapıdan Furkan Pekşen ve Fatih Gürden’i antrenmanlara davet ettiği belirtildi. U 21 Takımı’nın iki önemli ismi Burak Kavlak ve Ferhat Canlı ise sezon başından beri A Takım ile antrenmanlara çıkıyordu.

Bulut’un Ofspor karşısında Furkan Pekşen ve Burak Kavlak’a forma şansı verebileceği ifade edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.