Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Evkur Yeni Malatyaspor Kaptanı’ndan erken şampiyonluk yorumlarına tepki

Evkur Yeni Malatyaspor’un tecrübeli kaptanı Sedat Ağçay, kamuoyunda şimdiden şampiyon olduklarına dair yapılan açıklamalara tepki göstererek, “Bu yöndeki demeçleri kimse okumasın, izlemesin. Çünkü bizim daha oynanmamış 9 tane maçımız...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2017 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2017 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Evkur Yeni Malatyaspor Kaptanı’ndan erken şampiyonluk yorumlarına tepki

Evkur Yeni Malatyaspor’un tecrübeli kaptanı Sedat Ağçay, kamuoyunda şimdiden şampiyon olduklarına dair yapılan açıklamalara tepki göstererek, “Bu yöndeki demeçleri kimse okumasın, izlemesin. Çünkü bizim daha oynanmamış 9 tane maçımız var. Yakaladığımız güzel bir seri var ama henüz her şey bitmiş değil” dedi.

Nurettin Soykan Tesisleri’nde basının karşısında çıkan tecrübeli isim, ligin 26. haftasındaki Elazığspor maçında kendisinin cezası nedeniyle oynayamayacak olmasının önemli olmadığını, takım arkadaşlarına sonuna kadar güvendiğini söyledi.

“Oynayamayacak olmam önemli değil”

Elazığspor maçının önemine değinerek sözlerine başlayan Sedat, “Benim oynayamayacak olmam önemli değil. Şöyle önemli değil, bizim takım sahaya 11 kişi çıktığında, sahada hocamızın istediklerini yerine getirdiğinde, sisteme bağlı kaldığında sonuçları genelde artı olarak alıyoruz. Bu maçın ayrı bir özelliği var tabi şehrimiz için. Derbi maç, aralarında güzel bir rekabet olan iki şehir. Son 2-3 maçtır yeniyoruz Elazığ’ı, ben öyle biliyorum. Geçen sene 2 kez orada ve burada. İnşallah bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Ondan öte yakaladığımız bir maç serisi de var, onu da devam ettirmek istiyoruz. Ayrıca son hafta için yakaladığımız bu güzel avantajı devam ettirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

“Bu yöndeki demeçleri kimse izlemesin, okumasın”

Sedat, erkenden şampiyonluk havasına sokulmalarına da tepki göstererek, “Sadece güzel bir avantaj yakaladık. Bunun sonunu getirmek için daha çok çalışmamamız lazım. Şu anda herkesin kafasında şöyle bir gündem oluştu, ya da bizi eksi yönde negatif şekilde etkilesin diye bir çaba da olabilir bu. Biz bunları çok fazla dile getirip, kendi aramızda konuşmuyoruz. Böyle yazıları da okumasın kimse. Bu yöndeki demeçleri de izlemesin, okumasın kimse. Çünkü bizim daha önümüzde 9 tane maç var. Yakaladığımız güzel bir seri var. Bu yüzden kimse okuyarak, izleyerek rehavete kapılmasın” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.