Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Euroleague’de Galatasaray Odeabank, Darüşşafaka’ya karşı

Galatasaray Odeabank, THY Euroelague’in 8. haftasında evinde oynayacağı Darüşşafaka Doğuş ile ilk kez karşı karşıya gelecek.THY Euroleague’in 8. haftasında Galatasaray Odeabank, yarın saat 20.00’de Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Darüşşafaka...

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2016 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2016 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Odeabank, THY Euroelague’in 8. haftasında evinde oynayacağı Darüşşafaka Doğuş ile ilk kez karşı karşıya gelecek.
THY Euroleague’in 8. haftasında Galatasaray Odeabank, yarın saat 20.00’de Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Darüşşafaka Doğuş ile karşılaşacak. Ligde geride kalan 7 maçta sarı-kırmızılılar; 1 galibiyet ve 6 mağlubiyetle 16. sırada yer alırken, Daçka ise 5 galibiyet, 2 mağlubiyet ve averajla 3. sırada bulunuyor. Galatasaray Odeabank ile Darüşşafaka Doğuş, ilk defa THY Euroleague’de karşı karşıya gelecek.
Galatasaray, kötü gidişe dur demek istiyor
Euroleague’e istediği gibi başlayamayan Galatasaray Odeabank, ilk 5 maçtan galibiyet çıkaramamıştı. İlk galibiyetini ligin 6. haftasında Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Yunan ekibi Olympiacos’a karşı alan sarı-kırmızılılar, en son Litvanya deplasmanında Zalgiris Kaunas’a mağlup oldu. Avrupa’da istediği sonuçları alamayan Galatasaray Odeabank için lige tutunma açısından Türk derbisi büyük önem arz ediyor.
Daçka’da moraller yerinde
Ligde aldığı 5 galibiyetle 3. sırada bulunan Darüşşafaka Doğuş’ta moraller yerinde. Euroleague’in 7. haftasında evinde son şampiyon Rus ekibi CSKA Moskova’yı mağlup eden Daçka, seriyi sürdürmek istiyor. Darüşşafaka, Rus ekibi CSKA Moskova’yı bu sezon mağlup eden ilk takım oldu.
İstatistiklerle iki takım
Euroleague’de Galatasaray Odeabank, 84.4 sayı, 28.9 ribaund, 18.6 asist, 6.7 top çalma ve 4.1 blok ortalamaları ile mücadele ederken, Darüşşafaka Doğuş ise 81.7 sayı, 28.3 ribaund, 16.0 asist, 8.6 asist ve 2.9 top çalma ortalamaları ile oynuyor.
Dentmon ve Wanamake takımlarını sırtlıyor
Sarı-kırmızılılarda Dentmon 13.4 sayı, Tyus 6.3 ribaund ve Sinan Güler 5.7 asist ortalamalarıyla oynarken, Daçka’da ise Wanamaker 14.7 sayı ve 5.4 asist, Moerman 6.1 ribaund ortalamalarıyla takımının istatistiklerinde zirvede yer alıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.