Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ETO’o’ya Bursa Taraftarı Sevgisi

Spor Toto Süper Lig’in 25. hafta kapanış maçında Antalyaspor, sahasında Bursaspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti.Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte kırmızı-beyazlılar galibiyeti taraftarı ile paylaştı. Antalyaspor’da...

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2016 22:37
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2016 22:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in 25. hafta kapanış maçında Antalyaspor, sahasında Bursaspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti.
Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte kırmızı-beyazlılar galibiyeti taraftarı ile paylaştı. Antalyaspor’da attığı 2 golle yıldızlaşan Samuel Eto’o’ya taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Kırmızı-beyazlı taraftarlarla galibiyet sevincini paylaşan Eto’o özçekim yapmak isteyenleri de kırmadı. Tüm tribünleri selamlayan Eto’o, Bursasporlu taraftarlarla da özçekim yapıp, hediye edilen yeşil-beyazlı atkıyı boynuna taktı. Eto’o’nun bu davranışı üzerine kırmızı-beyazlı tribünlerden ‘Bursa, Bursa’ sesleri yükseldi. Boynuna kırmızı-beyaz ve yeşil-beyaz atkı takan Eto’o, güvenlik görevlileri ile de özçekim yaptıktan sonra soyunma odasının yolunu tuttu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.