Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eto’o’nun yıldızları galada bir araya geldi

Samuel Eto’o Vakfı’nın kuruluşunun 10’uncu yıl kutlamaları kapsamında yarın Antalya Arena’da yıldız futbolculardan oluşan dünya karması ile Türkiye karmasının yapacağı özel maç, kentte heyecan oluşturdu. Antalya’ya gelen oyuncular...

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 22:50
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 22:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samuel Eto’o Vakfı’nın kuruluşunun 10’uncu yıl kutlamaları kapsamında yarın Antalya Arena’da yıldız futbolculardan oluşan dünya karması ile Türkiye karmasının yapacağı özel maç, kentte heyecan oluşturdu. Antalya’ya gelen oyuncular konaklayacakları otelde galada bir araya geldi.
Samuel Eto’o Vakfı’nın kuruluşunun 10’uncu yıl kutlamaları kapsamında Antalya Arena’da yıldız futbolculardan oluşan dünya karması ile Türkiye karmasının yapacağı özel maç için şehre dünyaca ünlü oyuncular geldi. Dünyaca ünlü oyuncular yardım maçından önce Regnum Carya Golf Spa Resort’ta kokteyl ve galada bir araya geldi. Yıldız oyuncuları görmek isteyen vatandaşların Eto’o Vakfı’na en az 150 Euro bağış yaparak katılabildiği kokteyl ve galaya Türk sporunun önemli isimlerinin yanı sıra, yurt dışından çok sayıda sporsever ilgi gösterdi.
“Kokteyl ve galaya bin 100 kişi katıldı”
Bin 100 kişinin vakfa en az 150 Euro bağış yaptığı ve salonun tamamen dolduğu organizasyona cumartesi günü Antalya Arena’da yapılacak maçta forma giyecek oyuncular katıldı. Dünyaca ünlü oyunculara kokteyl ve galanın yapılacağı salona geldikleri esnada sporseverlerin ilgisi oldukça fazla oldu. En çok ilgiyi gören isimler ise İtalyan Teknik Direktör Fabio Capello, Charles Puyol, Eden Hazard ve Samuel Eto’o oldu.
“Galaya çok sayıda yıldız katıldı”
Galaya İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea forması giyen Belçikalı Eden Hazard, Liverpoollu Kolo Toure, Micheal Essien, İtalyan Teknik Direktör Fabio Capello, eski Fenerbahçe oyuncusu Stephan Appiah, Nijeryalı eski Arsenal oyuncusu Nwankwo Kanu, Malezya milli takım teknik direktörü Fransız Marcel Desailly galaya katılan isimler oldu.
Etkinliğe katılan dünya yıldızlarının konakladığı Regnum Carya Golf Spa Resort’ta kalan sporseverler, hayranı oldukları yıldız futbolcuları görmek için büyük çaba sarf etti. Otelde, polis ve özel koruma personeli yoğun güvenlik tedbiri aldı. Türkiye’den tanınmış sporculardan Tanju Çolak, Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Göztepe Teknik Direktörü Okan Burak, Ümit Davala, Pascal Nouma gibi isimler de kokteyl ve galada yer alan isimler arasındaydı.
Eto’o misafirlerini tek tek selamladı
Kamerunlu Samuel Eto’o galanın yapılacağı salona indiği sırada çok sayıda sporseverin ilgisiyle karşılaştı. Eto’o, salonda gelen bütün arkadaşları tek tek selamlarken ayaküstü sohbet etti. Dünyaca ünlü oyuncu ayrıca, kendi takım arkadaşlarıyla da hasret giderirken onlarla da sohbet etme imkanı buldu. Eto’o, Antalyaspor’un yeni başkanı Ali Şafak Öztürk ile de selamlaştıktan sonra kendisi için ayrılan masaya geçti.
“Messi cumartesi günü gelecek”
Dünyaca ünlü futbolcular ile Türk karmasının karşılaşacağı maç cumartesi günü saat 20.45’de Antalya Arena’da oynayacak. Antalya Arena’da oynanacak maçta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de forma giyerek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in ünlü yıldızlarla bir süre futbol oynaması bekleniyor. Özel maça gelmesi beklenen dünyaca ünlü oyuncu Arjantinli Lionel Messi’nin ise cumartesi öğlen saatlerinde Antalya’ya geleceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.