Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ETO’o, Hakem Ve Taraftarlardan Özür Diledi

Antalyaspor’un takım kaptanı Samuel Eto’o, Galatasaray karşılaşmasında elle attığı ikinci gol için, “Böyle bir görüntü verdiğim için burada özür dilemem gereken iki kesim var; maçın hakemleri ve Antalyaspor ile Galatasaray taraftarları”...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2016 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2016 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalyaspor’un takım kaptanı Samuel Eto’o, Galatasaray karşılaşmasında elle attığı ikinci gol için, “Böyle bir görüntü verdiğim için burada özür dilemem gereken iki kesim var; maçın hakemleri ve Antalyaspor ile Galatasaray taraftarları” dedi.
Antalyaspor’un Kamerunlu yıldız futbolcusu Samuel Eto’o, Galatasaray kalecisi Urugaylu Fernando Muslera’nın kendisiyle ilgili söylemlerine cevap verdi. Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Eto’o, “Hepimiz futbolcuyuz, bazen hata yapabiliyoruz. İnsanız her şeyden önce. Futbolunun içinde olan şeyler bunlar. Muslera’nın verdiği bazı demeçler var. Yalnız unutmamamız gerekir ki takım arkadaşı Lucas Podolski’nin Başakşehir maçında benzer bir durum başına gelmişti. Oluyor böyle şeyler, futbolun içinde olan şeyler. Bazen dikkat etmiyoruz, maçın sıcaklığıyla. Sonrasında fark edebiliyoruz. Burada benim özür dilemem gereken iki kısım var. Maçın hakemleri ve Antalyaspor ile Galatasaray taraftarları, böyle bir görüntü verdiğim için. Bizlerde futbolcu olarak maç bittiği zaman susmalıyız. Çok fazla konuşmamalıyız” diye konuştu.
“MUSLERA’DA ADİL DEĞİLDİ”
Eto’o, Muslera’yı eleştirerek, “Eğer adil olmak istiyorsak arkadaşım Muslera gibi her tarafa karşı adil olmamız gerekir. Orada bir metre önünde pozisyon vardı penaltı ve kırmızı kartı hak eden pozisyondu. Orada hiçbir şey söylemedi Muslera. Eğer adil olmak istiyorsa orada da söyleyebilirdi. Adalet budur bence. Burada konuşmamız gereken artık Antalyaspor. Çok iyi oynadı ve hak ettiğimiz bir galibiyet aldık” şeklinde konuştu.
“ÖNEMLİ OLAN TAKIMIN KAZANMASI”
Gol krallığı hakkında da açıklamada bulunan Eto’o, “Benim endişem bu değil. Önemli olan Antalya galibiyeti ve Antalyaspor’un alabildiği kadar fazla puan almasıdır. Kazandığımız sürece benim mutluluğum budur” ifadelerini kullandı.
“ANTALYASPOR’DA MUTLUYUM”
Eto’o, transferle ilgili olarak ise yaptığı açıklamada, “Benim açımdan bakarsan Antalyaspor’da harika bir hava var. Çok mutlu ve huzurluyum. Ama futbolda her zaman neyin ne olacağını bilemeyiz. Gelecekle ilgili çok fazla konuşamıyorum ama Antalya’da mutluyum. Burada kalmayı istiyorum” dedi.
OLAYIN GEÇMİŞİ
Antalyaspor’un geçen hafta sahasında 4-2 mağlup ettiği Galatasaray’da kaleci Muslera, Eto’o’nun maçın 53. dakikasında attığı golün elle atıldığın iddia etmiş ve Eto’o hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Muslera maçtan sonra olayla ilgili, "Eto’o gibi fair-play ruhu içindeki bir oyuncunun, hakeme çıkıp dürüstçe söylemesi gerekiyordu” ifadelerini kullanmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.