Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eto’o avukatların futbol turnuvasının başlama vuruşunu yaptı

Antalyaspor’un dünya yıldızı Samuel Eto’o, Antalya Barosu tarafından bu yıl 10’ncusu düzenlenen Atatürk Kupası’nın futbol turnuvasında başlama vuruşunu yaptı.Antalya Barosu tarafından bu yıl 10’ncusu düzenlenen Atatürk Kupası...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2016 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2016 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalyaspor’un dünya yıldızı Samuel Eto’o, Antalya Barosu tarafından bu yıl 10’ncusu düzenlenen Atatürk Kupası’nın futbol turnuvasında başlama vuruşunu yaptı.
Antalya Barosu tarafından bu yıl 10’ncusu düzenlenen Atatürk Kupası etkinliklerine Türkiye’nin farklı illerinden oluşan 60 takımdan bin 200 avukat katıldı.
Kuntu Turizm Bölgesi’ndeki bir otelin sahalarında düzenlenen ve 5 gün sürecek etkinliklerde avukatlar futbol, basketbol, voleybol branşlarında ter döktü. Avukatlar arası dostluk ve dayanışmanın güçlendirmesi hedeflenen turnuvanın açılışı futbol müsabakaları ile başladı. Avukatların futbol maçında başlama vuruşunu Antalyaspor’un Kamerunlu dünya yıldızı Samuel Eto’o yaptı. Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan, Eto’o ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a forma hediye edip, çiçek verdi.
Turnuvanın başlama vuruşunu yapan Eto’o, futbolun barış olduğunu belirterek, “Haklarımızı her zaman hatlara avukat arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Futbolun ve barışın her zaman tadını çıkarırım. Tüm takımlara başarılar. Antalya Barosu’nun düzenlediği bu etkinlikte sizlerle birlikte olmaktan onur duydum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.