Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ETO’o 3 Büyükleri Boş Geçmedi

Antalyaspor’un Kamerunlu dünya yıldızı Samuel Eto’o, bu sezon Spor Toto Süper Lig’in üç büyükleri diye anılan Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında fileleri havalandırmayı başardı.Kamerunlu yıldız Eto’o, Antalyaspor’u...

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2016 18:27
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2016 18:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalyaspor’un Kamerunlu dünya yıldızı Samuel Eto’o, bu sezon Spor Toto Süper Lig’in üç büyükleri diye anılan Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında fileleri havalandırmayı başardı.
Kamerunlu yıldız Eto’o, Antalyaspor’u sırtlamaya devam ediyor. Antalyaspor’un ligde bugün Galatasaray’ı 4-2 yendiği maçta iki gol kaydeden yıldız oyuncu, daha önce de ligin 9. haftasında oynanan Antalyaspor - Beşiktaş maçında takımının 5-1 mağlup olduğu mücadelede fileleri havalandırmıştı. Kamerunlu yıldız, ligin 12. haftasında ise Galatasaray’la oynanan ve 3-3 sona eren karşılaşmada penaltıdan attığı golle sevinç yaşamıştı.
İKİNCİ YARIDA DA HIZ KESMEDİ
Gol krallığı yarışında zirveyi zorlayan yıldız futbolcu, ligin ikinci yarısına da fırtına gibi girdi. Antalyaspor’un sahasında Fenerbahçe’yi 4-2 devirdiği karşılaşmada gol perdesini açan Eto’o, takımının aldığı galibiyette büyük pay sahibi oldu. Gol sayısını 17’ye yükselten ve bu sayıyla Galatasaray mücadelesine çıkan yıldız futbolcu, sarı-kırmızılı ekip karşısında da Muslera’nın koruduğu kaleye 2 gol bırakmayı başardı. Samuel Eto’o, sezon boyunca 3 büyüklere karşı oynadığı 6 mücadelede tam 5 kez gol sevinci yaşadı ve gol sayısını 19’a çıkardı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.