Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eto'o' ateş püskürdü: Belki de siyahi olduğum için...

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, takımın Kamerunlu kaptanı Samuel Eto'o için, "Hiçbir oyuncu Antalyaspor'un menfaatlerinin üzerinde değildir. Herkes haddini bilecek" dedi. Eto'o'nun bu sözlere cevabı çok sert oldu: "Bilemiyorum; belkide bazıları 'siyahi' olduğum için saygı duymuyorlardır. Ama ben bu oyuna gelerek bulunduğum seviyeden inmeyeceğim."

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2016 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2016 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eto'o' ateş püskürdü: Belki de siyahi olduğum için...
Sezona kötü başlayan Antalyaspor'da, başkan Ali Şafak Öztürk ile dünyaca ünlü Kamerunlu futbolcu Samuel Eto'o arasındaki gerilim iyice tırmandı.

Konyaaltı Sanayici İşadamları Derneği'nin (KONYSİAD) düzenlediği toplantıya katılan başkan Öztürk, takım kaptanı Samuel Eto'o'nun performansında düşüş olduğunu ifade ederek, "Hiçbir oyuncu Antalyaspor'un menfaatlerinin üzerinde değildir. Herkes haddini bilecek" dedi.

Antalyaspor Başkanı'ın bu sözlerinin ardından Samuel Eto'o da resmi Instagram hesabından çok sert bir açıklama yaptı. Kamerunlu futbolcu, Türkçe yazıda şu ifadeleri kullandı:

"BELKİ DE 'SİYAHİ' OLDĞUM İÇİN..."

"Hatırlatma... Bilemiyorum; belkide bazıları 'siyahi' olduğum için saygı duymuyorlardır. Ama ben bu oyuna gelerek bulunduğum seviyeden inmeyeceğim.

Futbolda 18. yılımı doldurdum. Bu 18 yıl boyuncada işimi herzaman sonsuz şevk ve yürekle yaptım. Kazandığım bütün bu kupalar, ödüller, başarılar bundandır. Kazanmayada devam edeceğim. Gerek Antalyaspor gerekse Antalyaspor'un menfaatleri için, asla kavga etmeyeceğim. Çünkü benim için önemli olan tek şey; formasını taşıdığım Antalyaspor.

Buradan kavga etmekten korktuğum algısı oluşmasın. "Bazıları", "bazılarını" adımı kirletmek adına yazılar yazmak için satın almış olsalarda...

Saygı! Birbirimize saygı duymalıyız. Saygı göstermeyen, saygı göremez..."

Samuel Eto'o, bu paylaşımında görsel unsur olarak Wikipedia'da yer alan; kazandığı ödüllerin sıralandığı listenin görüntüsünü kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.